Yeti & Vap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,448
yucel59' Alıntı:
Ahmet Abi, işe başlamışken arka tampona benim imzamdaki gibi bir motor taşıma aparatı yaptırsan nasıl olur ? Projeden kaçınıyorsan sök-tak tarzı bir şey olabilir.Hani hazır hızlanmışken kros vb. işler için lazım olur da... ;D
Çok güzel diyorsun ama, dik iniş-çıkışlarda popoyu kurtaramayıp motoru aparatıyla bırakırım sonra orada burada komutan... ;D

Bu arada, senin araba çok iyi olmuş gerçekten, eminim içini de karavana dönüştürmüşsündür... ::smiley:

Etiketler
Benim arabanın içinde sök-tak şeklinde portatif yataklar mevcut.Arabanın içi 1200 ADV'ye tahsisli.Bu sebeple kalıcı dönüşüm yapmıyorum ;D

GS tahsisini biliyorum da, arkadakini görünce, içini de değiştirmişsindir diye bir laf atayım dedim... ;)

ahmet abinin tamponu yaparlarken bende sanayide işim vardı o sıra denk geldik tampon güzel oldu yan marşbiyellerde sağlam malzemeden araçında maşallahı var...

CİHAT' Alıntı:
ahmet abinin tamponu yaparlarken bende sanayide işim vardı o sıra denk geldik tampon güzel oldu yan marşbiyellerde sağlam malzemeden araçında maşallahı var...
Teşekkürler Cihat kardeşim, seninle de tanıştığıma memnun oldum. Maaşallah seni benden daha meraklı gördüm zaten, neyse ki önünde bu işlere ayıracak daha çoook senelerin var inşallah... :smiley:

Şimdi aklıma gelen, bunların araç ruhsatına işlenip işlenmeme zorunluluğu???

Tabi belki normalde bir sorun olmaz, TÜV'den "hafif kusurlu" diye geçebilir ama (Allah korusun) bir kaza olduğunda sorun olabilir belki diye YASAL AÇIDAN yapılması gereken birşey var mı onu öğrenmek ve ona göre davranmak isterim...

Sırada sis, kasa içinin Hammerton'la boyanıp, delici ve çalışma lambalarının montajı ve aracın altına komple pütürlü yapılması işlemleri kaldı hayırlısıyla bakalım... ::smiley:

VAP' Alıntı:
Teşekkürler Cihat kardeşim, seninle de tanıştığıma memnun oldum. Maaşallah seni benden daha meraklı gördüm zaten, neyse ki önünde bu işlere ayıracak daha çoook senelerin var inşallah... :smiley:
inşallah ahmet abi bi gün yapacam bende bitane..

172141_112923395450674_100001990437143_102564_3586839_o.jpg

Aklındakilerini istediğin gibi hayatiyete geçirmeni dilerim, fotoğraftaki gibi birşey yapar da benim Yeti'den büyük olursa iyi de olur, benim ve benim gibilerin battığımız yerde, kurtaracak araç sayımız artmış olur bari... :smiley:

Son işlemlerden olan; sis, kasa içinin Hammerton'la boyanıp, delici ve çalışma lambalarının montajı planlandığı gibi yapıldı sanırım... ::smiley:
Eh, kısmet olursa hafta sonunda da aracın altına komple pütürlü yapılması ve araç içinin 3M tarafından ince temizliği işlemleri kaldı (inşallah bunca işlemden sonra ben bu arabayı dağa bayıra vurmaya acımam)..? :D ;)

Fotoğraf0061_resize.jpg

Fotoğraf0062_resize.jpg

Fotoğraf0064_resize.jpg

Fotoğraf0066_resize.jpg

Bugün malzeme sandığının Hammertonla boyanmasının ardından montajını yaptık, şimdilik sadece Cumartesi gününe altına pütürlü yapma işlemi kaldı galiba artık... ::smiley:
NOT : Gurupta bazı arkadaşlarda görüp beğendiğim bir sözcüğü de ödünç olarak kullandım müsadelerinizle. :-[ :smiley:

Fotoğraf0068_resize.jpg

Fotoğraf0069_resize.jpg

Fotoğraf0072_resize.jpg

Fotoğraf0073_resize.jpg

Fotoğraf0071_resize.jpg

Evet nihayet Cumartesi günü de altının pütürlü ile izole edilmesi işlemi bitirildi. Tabi onun yanında hazır el değmişken içinin detay temizliği ve cam filimlerinin yenilenmesi ve cici bir de akü işini hallettik şükürler olsun.
Kısmet olursa bundan sonra Yeti ile serüvenlerimiz modunda (yaşıma başıma göre tabi ki ;) ) devam edeceğim bu topikten... ::smiley:

Doktor temenninize çok teşekkür ederim, inşallah birlikteliğimiz de hem bana, hem de çevreme yararlı olur (adrenalin ve keyif yönünden)... ::smiley:
Bir de dün Çanakkale dönüş yolundan kare...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR