Tekrar merhaba abicim birşey danışacaktım arka tapmon sökülmüşmü yoksa yokmuydu.VAP' Alıntı:Bu da farklı bir görüntü...
Yarın sabah da kısmetse arka tampon ve yan basamaklar ile Hammerton boyalama işlemlerine başlayacağız...
sisdagili61' Alıntı:Merhabalar Ahmet abi,
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, fakat benim bu şartlarda bir araç alabilmem çok zor.
Şimdilik dostlarımın araçlarını seyretmeyle yetineceğim gibi.
Bu arada YETİ günden güne güzelleşiyor, Allah nazarlardan saklasın.
Emeklilerin ülkemizdeki durumu malum.İlk öncelik bir iş bulabilmeye kaldı.Bakalım bana iş verecek birileri çıkarmı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Cavid beyciğim çok teşekkür ederim, şimdilik karavana geçene kadar Yeti'yleyim gibi görünüyor. Eh o arada da hanım torunları okullu yaparsa, tamamdır kısmet olursa... :gezmen' Alıntı:Ahmet Bey, yeni ayırdına vardım; güle güle kullanmanızı dilerim.![]()
Cavid Sezen
Melih'ciğim çok teşekkürler, bu topikte Yeti'yle olan birlikteliğimizin anıları devam edecektir...motorcuk' Alıntı:Güle güle kullan keyifle...Ama macera fotoğraflarını bekler dururuz burada..
Ooo Yücel'ciğim nasılsın, buralarda olduğunu bilmiyordum. Dileklerine çok teşekkür ederim.yucel59' Alıntı:Ahmet Abi, hayırlı olsun ;D
Teşekkür ederim Gültekin, kendimce birşeyler işte, pek anladığımdan değil ama buralardaki paylaşımlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda eksikleri tamamlamaya çalışıyorum...Gültekin' Alıntı:Çok güzel oluyor Ahmet abi.![]()