Yeti & Vap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,451
Çok teşekkür ederim, inşallah siz de planladığınız aracı en kısa sürede alırsınız da birlikte yollarda oluruz...

Etiketler
VAP' Alıntı:
Bu da farklı bir görüntü...
Yarın sabah da kısmetse arka tampon ve yan basamaklar ile Hammerton boyalama işlemlerine başlayacağız...
Tekrar merhaba abicim birşey danışacaktım arka tapmon sökülmüşmü yoksa yokmuydu.

Sökülmüş.
Ön tampon da yeni yapılmış, sahibi arkayı sipariş veremeden yurt dışında iş kurma durumu oluşunca elindekileri satıyordu.
Ama yarın arka tamponu ve yan basamakları yaptırmaya götürüyorum, kısmetse birkaç güne kadar fotoğraflarıyla raporlarım.

Evet, bugün arka tampon yapımına başlandı, plaka saç alınıp gerekli kıvrımlar verilip, lazerle köşe kesimleri yapıldı. Sıra dükkanda biraraya getirilmesinde...

Fotoğraf0041_resize.jpg

Fotoğraf0040_resize.jpg

Fotoğraf0038_resize.jpg

Merhabalar Ahmet abi,
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, fakat benim bu şartlarda bir araç alabilmem çok zor.
Şimdilik dostlarımın araçlarını seyretmeyle yetineceğim gibi.
Bu arada YETİ günden güne güzelleşiyor, Allah nazarlardan saklasın.
Emeklilerin ülkemizdeki durumu malum.İlk öncelik bir iş bulabilmeye kaldı.Bakalım bana iş verecek birileri çıkarmı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar Ahmet abi,
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler, fakat benim bu şartlarda bir araç alabilmem çok zor.
Şimdilik dostlarımın araçlarını seyretmeyle yetineceğim gibi.
Bu arada YETİ günden güne güzelleşiyor, Allah nazarlardan saklasın.
Emeklilerin ülkemizdeki durumu malum.İlk öncelik bir iş bulabilmeye kaldı.Bakalım bana iş verecek birileri çıkarmı.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Anladığım kadarıyla işsiz kalmışsın geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden.Bende daha önce özel bir gıda firmasında soguk satıştaydım trafik kazası yaptım elimde olmadan cezaevine girdim ve bende artık işsizim 11 sene çalıştıgım firma tek kalemde kapının önüne koydu kısaca allah yardımcımız olsun.

gezmen' Alıntı:
Ahmet Bey, yeni ayırdına vardım; güle güle kullanmanızı dilerim. :smiley:

Cavid Sezen
Cavid beyciğim çok teşekkür ederim, şimdilik karavana geçene kadar Yeti'yleyim gibi görünüyor. Eh o arada da hanım torunları okullu yaparsa, tamamdır kısmet olursa... ::smiley:

motorcuk' Alıntı:
Güle güle kullan keyifle...Ama macera fotoğraflarını bekler dururuz burada..
Melih'ciğim çok teşekkürler, bu topikte Yeti'yle olan birlikteliğimizin anıları devam edecektir... :smiley:

yucel59' Alıntı:
Ahmet Abi, hayırlı olsun ;D
Ooo Yücel'ciğim nasılsın, buralarda olduğunu bilmiyordum. Dileklerine çok teşekkür ederim. :smiley:

Tamponun boyası v.s. derken, o sırada kapı içlerinde yükseklik sebebiyle en çok ayakla temas eden yerlere paslanmaz montajlandı. Kaporta ile paslanmaz arasında su birikmesi zarar vermesin diye, paslanmaz altına Würth silikon yapıldı.

Ve diğer taraftan da yan basamaklar tamamlanıp boyandı. Kısmetse yarına sis ve sürücülerle çalışma lambaları monte edilip, kasa içi Hammertonla boyanacak...

Fotoğraf0053_resize.jpg

Fotoğraf0051_resize.jpg

Fotoğraf0054_resize.jpg

Fotoğraf0057_resize.jpg

Fotoğraf0058_resize.jpg

Ahmet Abi, işe başlamışken arka tampona benim imzamdaki gibi bir motor taşıma aparatı yaptırsan nasıl olur ? Projeden kaçınıyorsan sök-tak tarzı bir şey olabilir.Hani hazır hızlanmışken kros vb. işler için lazım olur da... ;D

Gültekin' Alıntı:
Çok güzel oluyor Ahmet abi. ;)
Teşekkür ederim Gültekin, kendimce birşeyler işte, pek anladığımdan değil ama buralardaki paylaşımlardan edindiğim bilgiler doğrultusunda eksikleri tamamlamaya çalışıyorum... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR