Yeti & Vap

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,443
Ynt: Yeti & Vap

Ne zamandır burayı ihmal ettim, Boncuk bu arada bayağı değişime uğradı ve harikalar yaratıyor. Yaklaşma ve uzaklaşma açısının uygunluğu ve hafifliği sebebiyle dağlarda, çamurlarda dans ediyor maşallah. Tabi benim yaşıma uygun slow motion dans ediyor, sert rock yapmıyoruz, kendisini hiç mi hiç üzmüyorum... :smiley:

012.jpg

014.JPG

016.jpg

025.jpg

027.jpg

Etiketler

Hayırlı olsun Ahmet bey, sizi karavan ile görmeyi bekliyordum.

Fotograflardan anladığım arazi kabiliyeti çok iyi bir araç. Selamlar

güngör' Alıntı:
Hayırlı olsun Ahmet bey, sizi karavan ile görmeyi bekliyordum.
Fotoğraflardan anladığım arazi kabiliyeti çok iyi bir araç. Selamlar
Ah Levent beyciğim sormayın, karavan işi plandan çıkmış değil ama bizim vakit durumu sorun.
Bu sebeple eşim, satın alıp senede 15-20 gün kullanabileceğimiz bir araca para bağlamaktansa kiralama yöntemini uygulamayı önerdi, bana da makul geldi.

Evet bu Boncuk gerçekten bizim kullanım tarzımıza göre gayet kıvrak, yaptıkları dolayısıyla benden sonra grubumuzda dört tane oldu... :smiley:

Ruhsatında M1-G kayıtlı Cip araçlarla ilgili sizlere bir sorum olacak; bu araçlara takılan led veya normal ek Delici veya Yayıcı lambalar, "sadece arazide kullanmak kaydıyla" yasal mıdır?

Aşağıdaki fotoğrafta benim Boncuk'a taktığım, "alttaki deliciler" ve "tepedeki yayıcı Ledler" gibi yani..?

029.JPG

Eh, boncuk tavandaki yayıcı led lambalarıyla özellikle ormanda karanlıkta harikalar yaratıyor. Ledler o derecede başarılı ki, önünde filim çek... ;)

Mevsim her ne kadar yağışlı gitse de; artık yazlık jant ve lastiklerine geçme zamanı gelmiştir dedik, umarım iyi olmuştur... ::smiley:

030.JPG

039.JPG

040.JPG

Aracımda 4 önde 4 üstte olmak üzere 8 tane lamba var. Muayeneden sorunsuz geçti. Poliste herhangi birşey söylemedi. Ruhsatta kaydı yok.

bu araba kolin otelinin mudur unun araci diye hatirliyorum orhun abinin kayinbabasi.siz mi aldiniz araci ? ayrica muaynede sikinti cikartmiyolar eahat rahat gidebilirsiniz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

burakuysal' Alıntı:
maaşallah güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim, gerçekten de iri bir vücuda sahip olmama rağmen büyük keyifle kullanıyorum. Zira arazideki performansı benim beklentilerim doğrultusunda muhteşem...

dilmaç' Alıntı:
Aracımda 4 önde 4 üstte olmak üzere 8 tane lamba var. Muayeneden sorunsuz geçti. Poliste herhangi birşey söylemedi. Ruhsatta kaydı yok.
Evet ben de hem Yeti ile, hem de Boncuk ile lambalar konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama TÜV-Türk'de.

Geçen gün trafik polisinin biri, beni bunların ruhsata işli olması gerektiği konusunda uyardı ve başına sorun çıkartan arkadaşlarının olabileceğinden bahsetti.
Dolayısıyla "yasal olarak" bir madde var ise, yanımızda bulundurmamızda yarar olabilir diye sormuştum.

oguzhan3434' Alıntı:
bu araba kolin otelinin mudur unun araci diye hatirliyorum orhun abinin kayinbabasi.siz mi aldiniz araci ? ayrica muaynede sikinti cikartmiyolar eahat rahat gidebilirsiniz
Evet doğrudur, halen o kişinindir ve bendeniz de o kişiyim. :smiley: Evet muayenede sorun olmuyor da, trafikte sorun olabileceğini söyleyen emniyet görevlisine ibraz edecek resmi bir yazı olabilir mi diye sordum. Öyle bir kanun maddesi, yönetmelik falan varsa, kem-küm edenin yakasına takarız belgeyi diye düşündüm ve hepimizin işine yarayabilir..? :/

VAP' Alıntı:
Evet doğrudur, halen o kişinindir ve bendeniz de o kişiyim. :smiley: Evet muayenede sorun olmuyor da, trafikte sorun olabileceğini söyleyen emniyet görevlisine ibraz edecek resmi bir yazı olabilir mi diye sordum. Öyle bir kanun maddesi, yönetmelik falan varsa, kem-küm edenin yakasına takarız belgeyi diye düşündüm ve hepimizin işine yarayabilir..? :/
abi selamlar :smiley: muayneden bu sekilde gectigine dair tuv den evrak alinsa belki poliste bisey demiyebilir tabi bu arada tuv deki adamida uyandirmamak lazim.aslinda bu projektorlerin ustunu kapatirsan siyah biseyle poliste bisey diyemez.kanunda bu sekilde yaziyodu okumustum araci ilk aldigimda.

VAP' Alıntı:
Evet ben de hem Yeti ile, hem de Boncuk ile lambalar konusunda hiçbir sorun yaşamadım ama TÜV-Türk'de.

Geçen gün trafik polisinin biri, beni bunların ruhsata işli olması gerektiği konusunda uyardı ve başına sorun çıkartan arkadaşlarının olabileceğinden bahsetti.
Dolayısıyla "yasal olarak" bir madde var ise, yanımızda bulundurmamızda yarar olabilir diye sormuştum.

polis çevirmesinde avcı mısın diye soruyorlar, bunun dışında herhangi bir sorun olmadı. bizim araçlarda bu tür lamba vb aksesuarların olması normal. asfalt yolda kullanılmadığı sürece sorunda sorun çıkartanda hiç olmadı. ayrıca bu lambalar bağımsız olarak yandığı için sorun olmaz diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri