Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pasolvon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,187
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 358,837
Karavan fiyatları için siteleribiraz gezdim..
Maşallah hepsi, fırsat bu fırsat demiş..

Saly' de de fiyatlar uçmuş..

Hayret maliyet artışları, fiyatların arttığı kadar olmadı ama...

Fiyatlar uçtu resmen
Halbuki döviz bir süredir yatay seyrediyor
Hastalık sürecinde karavana talep arttı
Kötü niyetli bazı satıcılar bunu fırsat bildiler
Ortiz benim için ölmüştü
Saly de öldü
Benim için artık yok hükmünde

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda konuşlandığım kampta (Cumhuriyet Kamp-Erdek) bir tane Erba 375 var. Epey hoş görünüyor.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu anda en mantıklı karavan
Erba 3,75
KDV dahil 33 bin tl
Hemde güneş enerji seti dahil
Oturma grubundan oluşan yatak
1.8 m x 2 m
Yani çok geniş
2 yetişkin bir çocuk rahat sığar
Ayrıca portatif ranza ile 2 yetişkin iki çocuk bu karavana sığıyor
Portatif ranza şöyle birşey

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teslim tarihi çok uzun ama bildiğim kadarıyla

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam,
Foruma yeni katılan ve çekme karavan araştırması yapan biri olarak Erba 4.0 planını ben de beğenmediğimi iletmek istiyorum. Özellikle pencerelerde eski ferahlık yok. Onur beyin planda revizyon yapmasını ümit ediyorum. Saygılar

Muayenede bu not yanınızda bulunsun hatırlatın kontrollerde karavancıları zorlamasınlar

Merhabalar, erba 4.0 ı bekleyenler arasında ben de varım. Siz planı ya da dizayn detaylarını nereden öğrendiniz? Var mı bakabileceğimiz bir yer?

Merhabalar, erba 4.0 ı bekleyenler arasında ben de varım. Siz planı ya da dizayn detaylarını nereden öğrendiniz? Var mı bakabileceğimiz bir yer?
Onur beyle görüşebilirsiniz., taslak plandan daha çok bitmiş halini görmek lazım, kavak kontra mobilya, çift oturma grubu, standart güneş panel ve gerçek 750 kg altı ağırlık nedeniyle ben de son halini bekliyorum karar vermek için.

Son düzenleme:

Bu karavan standart ranzalı olsa (4 kişilik) hemen sipariş veririm. Tam bir F/P ürünü.

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim tavsiyelerinizi görüşlerinizi epey takip ettim paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Karavan almak için güney karavana yakındım güneş paneli olmadan 740 kg civarında olunca uzaklaştım erba 3.75 için Haziran’ın ilk haftasına sıra aldım 33.000 ₺ güneş panelli 650kg civarı çok fiyat performans ürünü gibi geldi ( sabit yatak olmaması üzen yönü )Asıl istediğim çıkacak olan 4.00metre olan bakalım büyük fiyat farkı olmaz dizaynı da iyi olursa ballı börek