Dilerseniz ön camı çift kat plexiglass yapiyor.Ön cam çift kat pleksi olduğu gün tek geçerim, o sınıf ve fiyat aralığında.
Dilerseniz ön camı çift kat plexiglass yapiyor.Ön cam çift kat pleksi olduğu gün tek geçerim, o sınıf ve fiyat aralığında.
Güney Bombe 700 kg su deposu boş ve güneş paneli olmadan.Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim tavsiyelerinizi görüşlerinizi epey takip ettim paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Karavan almak için güney karavana yakındım güneş paneli olmadan 740 kg civarında olunca uzaklaştım erba 3.75 için Haziran’ın ilk haftasına sıra aldım 33.000 ₺ güneş panelli 650kg civarı çok fiyat performans ürünü gibi geldi ( sabit yatak olmaması üzen yönü )Asıl istediğim çıkacak olan 4.00metre olan bakalım büyük fiyat farkı olmaz dizaynı da iyi olursa ballı börek
Merhaba hoşgeldiniz bende sipariş verenler denim Nisan ilk hafta benimde 33 000 TL gerçekten fp ürünü ben iki kişiyim o yüzden benim için sıkıntı yok ranzalı olmaması hatta avantaj iki kişi iseniz ranza olmayınca alan çok geniş ve ferah oluyor yağmurlu ve soğuk havalarda içerde oturmak sıkmaz gibi geliyor masayı katlayıp yatağı yapmak 2 dakikalık bir işlem çok dert etmeyin derim çocuklu aileler için özellikle 2 ve üzeri olanlara ranzalı şart tabiki tekrar hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim tavsiyelerinizi görüşlerinizi epey takip ettim paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Karavan almak için güney karavana yakındım güneş paneli olmadan 740 kg civarında olunca uzaklaştım erba 3.75 için Haziran’ın ilk haftasına sıra aldım 33.000 ₺ güneş panelli 650kg civarı çok fiyat performans ürünü gibi geldi ( sabit yatak olmaması üzen yönü )Asıl istediğim çıkacak olan 4.00metre olan bakalım büyük fiyat farkı olmaz dizaynı da iyi olursa ballı börek
Pino yu da ekleyebiliriz bu listeye diye düşünüyorumAç gözlü firmaları ben sildim zaten
Bunlar
Saly-ortiz-başoğlu-carpento-crawler
Yüksek kar marjı bekliyorlar
Talep etmeyin
Yola gelsinler
CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
AynenPino yu da ekleyebiliriz bu listeye diye düşünüyorum
ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlışınız olmasın iki saat önce Maxi modeli aldım inşallah Aralık başında teslim alıcaz. 40 bin TL ye aldımGüney maxi 45.000 tl olmuş
Oraya hiç bakmamıştım belki yanlış yazılmıştır yada zam yapmayı düşünüyor olabilirBen Ender beyin sarı sitedeki ilanının yalancısıyım