Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan limankalesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,930
Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :smiley:)))))

Hayırlı olsun Murat Bey. 3 yıl kadar evvel ben de Defenderimi Muğla'dan alıp oğlumla birlikte Denizli'ye getirmiştik. Sizin serüveni okurken o geldi aklıma. Nasıl bir heyecansa elim ayağım karıştı da Muğla'nın şehir içinden babama çıkarttırdım aracı.

Etiketler

herkese tekrar teşekkürler,,,, aracı aldık en önemli sorunumuz ortaya çıktı,,,hanımla oğlum arabada donuyorlar,, her şeyden önce ısıtıcı almam lazım yoksa pikniğe bile gidemeyeceğiz :smiley:

Webasto ve Eberspächer d2 diye 2 marka karşıma çıktı,,ama sanırım eberspacher d2 1500 mt yükseklikten sonra çalışmıyormuş ,,webasto ise 1900 mt ye kadar ısıtır diyorlar,,kulaktan dolma bilgim bu,, doğrumu bilmiyorum tavsiyelerinize ve istanbulda bunu montaj dahil yaptırabileceğim yer tavsiyesine ihtiyacım var?

Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın. Her iki marka da oldukça kaliteli, ticari araçlarda çok yaygın kullanılan markalardır.
Sorun yaşayacağınızı zannetmem.

Kararımı verdim eberspacher d2 taktırıyorum ,,hemde yakında ikitellide satış ve montaj için ana bayisi var,,sabahtan arabayı bıraktım,, burak abi alacak bitince saolsun,,

İlaveten kapı fiillerin ve ön havalandırma izgaralarinin lastiklerini de değiştir bence.

Hayırlı olsun tekrar.

mrdnmz' Alıntı:
İlaveten kapı fiillerin ve ön havalandırma izgaralarinin lastiklerini de değiştir bence.

Hayırlı olsun tekrar.

nerden buluruz onları Emre? bu arada araç hamam gibi oluyor şimdi denedim:smiley:

limankalesi' Alıntı:
nerden buluruz onları Emre? bu arada araç hamam gibi oluyor şimdi denedim:smiley:

Önce aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın . Kayalar oto telefonla sipariş vererek ala bilirsiniz yoksa bile nereden bula bilirsiniz diye yardımcı olurlar .

Hayırlı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

herkese teşekkürler,,bu hafta britpart 2 inç yükseltme kiti ( yay ve amortisör kiti) ve 3 cm spacer takıldı, çamurluk üstü ve kapıaltlarına saç çeta lar takıldı,,araç görüntü olarak kendine geldi,,polyburç kitide takılacak daha ,,bugün aracı kullanayım diye onları bekleyemedim,,hafta içi takılacak artık,,,,,bugün akşam ufak bi geziden dönerken farlar gitti,,eve kadar sis farları ve parklar ile geldim,,elektrikçi yoluda gözüktü bize artık :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

kaputtaki parça sadece görüntü,delik filan açılmadı,plastik bi havalandırma kapağı ama çok hoş duruyor puma kaput gibi :smiley: yakın çekim foto yok yarın çeker koyarım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR