Yeni yapacağımız HEROES karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk_arda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,476
Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan

İlginçtirki uzun olmasından dolayı kafamda tasarladığım planı yapmakta zorlanıyorum.ya ölçüleri hatalı yapıyorum yada başka bişey var.sığamadım koca arabaya :smiley:

Etiketler

Bu günde iş başındayız :smiley: hanımda dahil :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1408284329.178495.jpg

ImageUploadedByTapatalk1408284346.293875.jpg

ImageUploadedByTapatalk1408284378.477652.jpg

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan

berk_arda' Alıntı:
İlginçtirki uzun olmasından dolayı kafamda tasarladığım planı yapmakta zorlanıyorum.ya ölçüleri hatalı yapıyorum yada başka bişey var.sığamadım koca arabaya :smiley:

Buyuk arac yapmak zor is tabii. :smiley:

Eger aklinizdaki plani dusundugunuz olculeri ile buraya yazarsaniz birlikte tartisabiliriz.

Şimdilik prgram bunun üzerinden devam ediyor.çünkü hanım istiyor.ama ben şanslıyım şu yönden ; eşim ben bu aracın içini yapmaya başladığımda oda elinde tornavida alır, çekiçte şarzlıda alır.elindende gelir.led ışıklandırma tesisatını o yapacak zaten.ben mobilyacı eşim koltukçu ve led firmasında çalıştı her yönden şanslıyım :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1408298976.396278.jpg

Bugünde bi geldim arabaya hırsız girmiş.kapılar kilitli camlar kapalı sağolsun arkadaş hepsini açmış bide Açık bırakmış.yetmedi bide kilitleri bozmuş.anahtarla kilitler açılmıyor.aracın içinde bi halt var sanki.teyple iki hoparlör vardı onları almış gitmiş.araçta sanayide tam güvenliğin karşısında duruyor.buna rağmen helal olsun vallaha hırsıza :smiley:

Plan cok guzel olmuş , araç "sağdan" direksiyonlu mu ?
Geçmiş olsun.

Yok abim solda tabikide çizim o şekilde.orjinal çizimi yapıp eklicem bu akşam nasipse.

Karavanda masada sadece 2 kişi yemek yiyecek ise koltuk enleri 80 cm çok geniş, 70 cm yeterli, masada 4 kişi yemek yiyecekse 80 cm çok dar, 2 kişi kesinlikle yan yana oturup yemek yiyemez, koltuk eni enaz 85-88 cm olmalı..3 cm mutfak tezgahından, 2 cm koridordan çalıp koltuk enlerini artırın..
Banyo-wc 70x80cm kullanılamaz derecede pişman olacağınız küçük bir ölçü, 70 cm'in en kısmına 32cm yarıçaplı en ufak lavabo koysanız, wc'nin arkalığına 38 cm kalır wc'de belinizi bile doğrultamazsınız, yan duvar ile lavabo arasına sırt sığmaz, banyo-wc başka yerlerden çalarak enaz 80x80 olmalı, 10 cm çok önemli..180x120 yataktan 5 cm, koltuk grubundan 5 cm çalın banyoya ekleyebilirsiniz.
Mutfak tezgahı 50 cm geniş 45 cm yeterli, bu ölçüye uyugn ocaklar var...
Karavan dizaynında cm'leri 5er 5er'lik dilimlerde kullanmayın, cm cm kullanın...
Kolay gelsin..

berk_arda' Alıntı:
Araç dizaynımız bu şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

banyoyu kapının karşısına alın böylece koridora ihtiyaç duymayıp alan kazanırsınız 50 cm kadar çok rahat bir banyonuz olur buzdolabı zaten mutfak grubunun altında olabilir onun için yere ihtiyaç yok orasını banyodan kalan yer olarak dolap olarak kullanın 120x50 mutfak çok uzun daha daraltılabilir hatta kapıya doğru uzanan sonra kısalan bir tezgah ile daha geniş ortam edinelebilir oturma grubunu şöför mahhalli arkasına alarak sağlı sollu ortada masa kalkan inen bir aparat ile daha geniş bir ortam elde edersiniz bana göre

Bendeki aracın iç çamurluk alanları diğer araçlardan farklı.o yğzden dizayn işi zor oluyor.örneğin çamurluk bitişinden arka kapı arası 92 cm.fakat çamurluktan sürgü kapı bitişi 26 cm.

Onunda çizimini yapmıştım fakat kaybettim galiba tekrar çizip ekleyeceğim.

Arkapıdan sürgü kapı başlangıcı tahmini söylüyorum 198 cm.mutfak altı buzdolabı koyma şansım yok çamurluktan dolayı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR