Evett herşey çözüldü.aracımıza dönüşüm ruhsatı ve tadilat projesi çizimi yaptırabiliyoruz.fiat firması bu araçtan çok az üretmiş o yıllarda.uzatma olanları piyasada tabiki daha çok.aracın trafik şubedeki dosyasından teknik özelliklerine bakıldı ve ölçüler tutuyor.proje çizecek firmaya araç ruhsatıyla bilgi verildi problem yok.fiat üretim fabrikasından araç şase no ile teknik bilgiler istendi.bunlarda tutuyor.aracımıza başlayabiliriz hayırlısıyla.araç satışları alındı.nasipse pazar günü aracın temizlik günü.çünkü aracın heryerinde arılar kovan yapmış.ve araç 2012 ekim ayından beri kullanılmadığı için aklınıza gelebilecek heryer toz pislik içinde.aracın bugün motoruna yürüyanine baktırıldı.bunlarla ilgili bir sıkıntımız yok.yağ ve filitreler değişecek.arka çamurluk arkasında ufak ufak çürükler var onlar temizlenecek.ve bel altı boya yapılacak.aracımızın eni 180 cm civarı.tavan yüksekliği 190 civarı.uzunluk ise şöför koltuğu arkasından arka kapıya kadar ortalama 3.80 cm gibi bir ölçüm yapıldı.eski yapmış olduğum dizayn 3.36 cm e göreydi ve şimdi değişlik yapmak zorundayım.açıkçası ne yapacağımıda bilmemekle beraber öneri ve görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah acele etme ben sana güzel bi proje çizer gönderirim sen aklındakileri bana mail at özelden.