Yeni yapacağımız HEROES karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk_arda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,476
Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan

Aaa şimdi gördüm yazınızı.tabiki her daim bekleriz bu taraflara :smiley: hatta şuan da oylatta bir yer vardı bursa büyükşehir belediye yeri almış.ormanlık alan temizlenmiş toparlanmış ve bugün sosyal tesislerin müdürü ile görüşmemde karavanlar için konaklama yeri temin etmelerini rica ettim.tesisler tam ormanın içinde ve üst tarafa çadır ve karavan için yerler yapılacağını söylediler.artı bendende neye ihtiyaçları olduğunu sordu karavanların.bende bildiğim kadarı ile bilgilendirme yaptım.şuanki hali ilede araçlar için yer var zaten bundan da ayrıca bilginiz olsun :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler

Çok belli olmasada aşşağıda baraj var ve bu akşam bitmemişte olsa aracımızı aldık çıktık tepeye çayımız çekirdeğimiz meyve suyumuz muhabbet takılıyoruz :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1413053560.701441.jpg

Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan

Hayırlı olsun, sanırım işin yorgunluğu şimdi bitti.

Araçlarımızda yemek masası olan bölüm geceleri yatağa dönüşeceği için masa ayaklarımız seyyar olmalı.bende kendimce değişik bir çözüm yarattım.masa ayaklarının çapı 6 cm gelmekte.bende 10x10 cm mdf parçasının içinden 6 cm yuvarlak kesim cncde çıkarttım.18 mm mdfden 3 kat yapınca masa ayağı 5.4 cm ayak mdflerin içine girdi.en altada bütün bir 10x10 koydum.bunlardan 4 takım hazırladım.ayak alt ve üstlere.iki ayak kullanacağım.iki tanesini yere sabitleyip ikide masa altına sabitlediğimde masa iki ayak üzerinde rahatça durabilecek.gece yatak yapmak istediğimizde masayı azıcık yerden havalandırıp ayakları aradan çekip masayı aşşağıya oturum arasına yeleştirdiğimizde yatağımız hazır :smiley: artı eksisi olabileceğini düşünen abilerimin yorumlarını bekliyorum.maliyetmi? Sadece 15 tl masa ayak parası :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1413319824.297819.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413319835.882101.jpg

Bugün araç müzik sistemi için teyp bağladım anfi kablolarını çektim.hoparlör için kabin yaptım ve subwofer için yer yapıldı.güçlü bir müzik sistemi olacak :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1413641892.195746.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413641904.710017.jpg

Merhaba Berk-arda
Malum ciflik işlerim ve hayırlı bir işimizden dolayı uzun zamandır siteden ayrı kalmıştım gençler ellerinize sağlık gercekten süper,siniz iyi bir iş cıkıyor bu arada kısa gezintinizde hoş olmuş takip,deyiz artık sık sık yazarız ve tatlı tatlı canınızı sıkarız abi nası atladık orayı , of nası düşünemedik gibi sorunlar yaşamak istemiyorsan yapacaklarını ve yapmak istediklerini önceden burdan yazarsan cok cok değişik fikirler edinir ve daha doğru kararla daha doğru malzeme kullanmış olursun malum bu işin kompedanları ile temasa gecmende size yararı cok olacaktır, tekrar kolay gelsin
Selamlar Tunay & Tugay

Tugay abim hoşgeldiniz tekrardan sitemize :smiley: bizde ufak ufak ilerliyoruz.bugün banyo kısmının yan duvarlarının yerlerini alıştırdık.aracımız komple camlı olduğundan farklı sistemlerle ilerliyoruz.bazı değişik işlerlede uğraşıyoruz.biraz müzik hastası olduğumdan aracıma sağlam bir müzik sistemi kurdum.eski aracımda da bu sistem vardı.satarken sökmüştüm.son bağlantılarıda yaptım.oldu ki bir karavan ortamında toplanılırsa kapı açılıp ses açıldığında herkes kendini düğün salonunda hissedebilir :smiley: o derece ses yüksek :smiley: şöför arkası oturum ve buzdolabı yerleri tamamen bitti :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1413741517.529786.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413741547.512977.jpg

ImageUploadedByTapatalk1413741576.510897.jpg

Biz bu ara mola verdik diyebiliriz.ama mutfak ve banyonun malzemelerini hazırlıyoruz.bu arada banyoda duvarları mineflo ile kaplayacağız.fakat merak edilen konu şudur ki minefloyu ne ile yapıştıracağımığız? Tecrübeli abilerim bir yol gösterirlerse sevinirim...

Dayson mastiği, spatula ile duvarlara macun çeker gibi incecik sür, yapıştır, olduda bitti maşallah...

Nazar değmez inşallah :smiley:
Atilla abim faceden yazıp soracaktım ama wallaha utanıyorum sana yazıp rahatsız edeceğim diye.bende burdan yazayım dedim. Ama yine derdimize sen çare oldun :smiley:

iyi günler kolay gelsin herkese.yine bir akıl danışmak ve tecrübelerden faydalanmak istiyorum.
Dün abilerimle sohbet esnasında bana neden karavanlarınıZda traksiyoner akü kullanmadığımızı sordu.ben ilk defa duydum bu aküyü. Sohbetin devamında bu akünün elektrikli forkliftlerin çalışması için kullanılan akü olduğunu ve çıkmasının bile bizim araçlardaki sistemler için çok faZla yeterli olduğunu söyledi. Tabiki biraz araştırma yaptım.herkes olur diyor ki olmaması için sebep kimse söylemez.bilgili abilerimden yardım bekliyoruz :smiley:

İkincisi Varta Promotive Black Akü aracıma iki yada üç ad 105 ah koymayı düşünüyorum bu serisi bizim araçlar için uygunmudur? Bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun bir aradan sonra demeyeceğim çünkü gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.ama bu aralar gece 11 lerde eve gelince ne yazacak hal kalıyor nede fotoğraf paylaşacak hal.oturumdu dolaptı banyoydu derken aslında Incik boncuk işlere geldik.aracımız komple camlı otobüsten çevirmeye çalıştığımız için farklı banyo dizaynı farklı dolap Bağlantı şekilleri ve tavan lamba sistemleri ile uğraşıyoruz.derken baya bi yol kat ettik aslında.şimdi Fotoğraflar konuşsun :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1416781671.865998.jpg

ImageUploadedByTapatalk1416781770.312954.jpg

ImageUploadedByTapatalk1416781792.397059.jpg

ImageUploadedByTapatalk1416781846.801818.jpg

ImageUploadedByTapatalk1416783111.984573.jpg

Resimdeki led 17x2 cm ölçüsünde yükseklikse 2 yada 3 mm görüldüğü üzere ölçüler çok ufak yer kaplamayan ufak ve gayet kibar bir lamba görevi görecek.ama yandığında içine bakarsanız kısa Süreli körlük yaşarsınız çünkü verdiği ışık inanılmaz derecede yüksek.yanar halinin fotoğrafını çekmeyi unuttum gördüğünüzde diyeceğiniz tek şey bu ufacık led nasıl olurda bu kadar çok aydınlatma Sağlar :smiley: kendi imalatım.kendim yaptım eşimle beraber.ayrıntılı fotoğrafları yarın unutmazsam kesinlikle eklerim.isteyen abilerim olursa onlar içinde yapabilirim.dış siyah kısım komple fırınlı siyah boya olup metal aksamı çok sevdiğim bi arkadaşım Tarafından yapılmıştır :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1416781903.615841.jpg

teşekkürler Mehmet Abim.mineflo kaplıyor herkes.eskiden mineflomu vardı? Bildiğim benim Çocukluğumda muşamba vardı.hem daha ince hem mineflodan daha çok seçeneği var renk için. Abim bildiğimiz muşamba :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR