Yeni yapacağımız HEROES karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk_arda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 109,476
Ynt: Yeni Yapacağımız Heroes Karavan

İlginç bir tasarım kolay gelsin

Etiketler
Ynt: Yeni yapacağımız HEROES karavan

Buda buzdolabı kapalı hali :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ImageUploadedByTapatalk1418422357.574736.jpg

Arda bey buzdolabının yeri orasımı ?

Evet tugay abim yeri orası. Buzdolabı ankastre gömme sistem.bende bi çerçeve yaptım çokta güzel durdu :smiley: üzeride kullanılabiliyor.hatta TV'yi üzerine montalamayı düşünüyorum :smiley:

Bitmiş hali derken aslında şuan zaten bitmiş haline çok yakın durumdayım. Mutfağa 3 çekmece ve banyo kapısı takılıp elektrik su aksamları montajı bittiğinde araç bitmiş olacak çok bi işim kaldığı söylenemez :smiley:

Sonrasında proje ve ruhsata işlenmesi kalıyor sanırım,son halini görebilirmiyiz?

Kolay gelsin Arda , Arda dicem umarım kusuruma bakmazsın bir karavancı dost olarak görmemdendir kardeşim , Bu arada biraz kafanı karıştırayım bence bu sistemden bir yıl icinde geri dönersin.!! Bir, İkincisi şoför bölümünden iceri gecişi,de en kısa zamanda acarsın gibime geliyor gerci senin icin cocuk oyuncağı deyim serde meslek marangözlük,dü dimi hadi kolay gelsin demeden hadi kafan karışmaya başlasın.
Selamlar

Evet proje ruhsat işlerim var ama acelem yok ali abim.
Turgay abim önden arkaya geçiş açacağımı sanmıyorum çünkü koltuk bütün olunca ayak uzatması iyi oluyor :smiley: bakalım zaman kullandıkça gösterecek. Hem ön koltuğu çiftli bırakmak istiyorum ondan kaldırmayı düşünmüyorum ama dediğim gibi zaman gösterir artık :smiley:

Evet zaman cok cok iyi bir ilaç,tır
Hadi kolay gelsin
Ha unutmadan o ayak uzatma,nın adıda bu camiada ibiş keyfidir ...

Bu ara canım sıkılıyor bişeylerle uğramam lasım.aracımda işlerim var ama havaların soğukluğu evde miskinlik yapmamı söylüyor.artı evde de olsam tv izlemeyiz sevmem ve kendime bir meşgale bulmalıyım diye düşünüyordum.iş yerimde 3 mm 4 ad kafadan sallama ölçüde mdf kestim.15 cm x 3 cm ölçülerindede sunta. Akşam hanım gördü hayırdır dedi :smiley: dedim bekle bakalım.eve bunları bıraktıktan sonra doğru ambalaj malzemesi satan bir yere.çay karıştırmak için satılan ağaç kaşıklardan var kullan at şeklinde onlardan aldım ve eve :smiley: sonra başlasın bizim maket evin inşaatı :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1418936675.027788.jpg

ImageUploadedByTapatalk1418936695.211998.jpg

ImageUploadedByTapatalk1418936716.577627.jpg

ImageUploadedByTapatalk1418936737.375324.jpg

ImageUploadedByTapatalk1418936753.109547.jpg

Bugünde soğuk yine çalışmalara devam ama evde :smiley:

ImageUploadedByTapatalk1419026700.963738.jpg

ImageUploadedByTapatalk1419026712.346863.jpg

Hiç boş durmuyorsunuz.

İnşallah enerjiniz hiç bitmesin.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR