Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,101
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Çıtalama gayet güzel olmuş. Aracın kaportasını güçlendirmek ve iç kaplamalarla dolapları montaj etmek için gerekli yerlere bu ağaç desteklerden kullanmayı ihmal etmeyin. Özellikle duvar, dolap vb. tutturabilmek için kayıtları bolca kullanın. Kolay gelsin, selamlar.

Etiketler

Siz söyleyince fark ettim alt kısım da dolap gelecek yerleri bos birakmisim. Tesekkurler

Foto yukleyecem ama bir haftadır hata veriyor.

Koltuk hazır gibi.

uploadfromtaptalk1432221443404.jpg

Hayırlı olsun .İnsanın kendi yaptığı başka zevkli oluyor. bu benim 3 . karavanım kendi yaptıgım 94 senesinde mazda sonra t4 simdi t5. uzun zamandır GEZENBİLİR ailesinden uzaktım işlerin yoğulugundan. ve bu aracı hiç paylaşma zamanı olmadı ilk defa . koltukların döneri de bana ait sağ koltugun altına webasto koydum . zor bir işe girmişiniz. kolay gelsın

PICT1385.JPG

IMG_9305.JPG

PICT1391.JPG

PICT1384.JPG

IMG_9301.JPG

eroll bey tesekkürler. hanım araç içinde yemek yapılmasını istemediği için ocak kısmını seyyar olmasına karar verdik. internette kamp malzemeleri satan bir siteden seyyar katlanır ve üstünde tezgahı olan bir bez dolap aldım ama henüz elime ulaşmadı. onu araç içine koymayı yemek zamanı dışarı çıkarmayı düşüyoruz. yandaki dolap kısmını yapmaya malzeme bulamadığım için şimdilik bekliyot.

Harika bir çalışma tamamının fotolarını ve gezi raporlarınız bekliyoruz.
saygılar

Hayırlı olsun. Mutlu gezilerde ve kamplarda kullanılsın.

LG-P725 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR