Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,852

Etiketler

Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

teşekkürler maranga44, ben hekimhanlıyım.

Syn Msh sizin araçta girinti çıkıntı çok benim kullandığım sıtrafor zor olur, ismini tam hatırlamıyorum ama esnek bir yalıtım malzemesi var onu bir araştırın. Kolay gelsin.

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çalışmalarınız da kolay gelsin.

Benim T4 karavanda arkada çekyat şeklinde ikili orjinal vw koltuğu var. Emniyet kemeri ve kafalıkları da mevcut. Muayene zamanı emniyet kemerini aradan alta saklayıp, kafalıkları da çıkarıyorum. Muayenede herhangi bir sorun yaşamadım. Oturma grubu olarak kabul ediyorlar. Çok sorun çıkarırlarsa açar yatak haline çeviririm.

960010_10151609503128864_187236857_n.jpg

yapmak istediğimde bunun aynısı çok basit bir sistem olmasına ragmen karsta sanayide koltuk yatak mekanizmasını yapacak kimseyi bulamadım. internetten getirtmek için ugraşıyorum. olmazsa kendim imal etmeyi düşünüyorum. ahmet bey siz yalıtımı nasıl yaptınız.

Ben yapılı almıştım. Ama anladığım kadarıyla ince siyah matlardan var. Hem esnek olmasından dolayı her yere uyuyor. Hem de fazla kalınlık oluşturmamış.

Tavanda su aldığına dair lekeler vardı. Tavan dökülünce sebep anlaşıldı. Haddinden fazla büyük vida kullanılmış ayrıca içine kayıt atmadigindan direk fiber glasa vidalamislar. Tavandan çıkan vidalar su almış. Bu delikleri mastik kapatır mi

uploadfromtaptalk1427027638004.jpg

Tavanın orijinal olması biraz da olsa sevindirici

uploadfromtaptalk1427027890667.jpg

Aracı komple sokup levent hocamdan yardim istedim yatar koltuk için. Seyfettin hocamla bir görüş dedi. Seyfettin hocami aradım ve durumu anlattım. Haftaya cevap gelecek. Bu arada hafta sonunu bos gecirmemek için kapı yanlarını hali kapladim.

uploadfromtaptalk1427028000008.jpg

Tavana sadece bu şekilde yalıtım yapsam yeterli olur mu?

uploadfromtaptalk1427028226955.jpg

Sayın msh bana göre olabilir, kuşakların üzerine ben çıta dolanmıştım tavanı ve yanları kaplayacağınız malzemeyi tutturmak vidalamak için çıta dönmeniz lazım bana göre çıta olmayınca sizin başınıza gelenler oluyor vidalar bir yerden tavanı veya yanları deliyor. Kolay gelsin.

Bende çita ile dosemeyi düşünüyorum ama yalıtım için yeterlimi emin değilim.

Ben sizin yanlardaki gibi cam yünü kullandım çok şikayetim yok ama yaşanan yere göre değişir herhalde.

msh' Alıntı:
Tavana sadece bu şekilde yalıtım yapsam yeterli olur mu?

Kullandığınız malzemenin görüntüsü alüminyum folyolu (muhtemelen kendinden yapışkanlı) 2cm kalınlığa sahip elastomerik kauçuk gibi duruyor.

Eğer doğru tahmin ise kullanabileceğiniz en kaliteli izolasyon malzemesidir. Endişeniz yersiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR