Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,852
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Hayırlı olsun. Levent Bey'in dediği gibi önce bir kullanın, eksiklikleri görün. Koltuk işi karışık. Ruhsatta ne yazıyor ise o.
Ekleme bildiğim kadarı ile resmi olarak yapamıyorsunuz. Gayrı resmi yaptığınızı da her sene muayene zamanı orjinale döndürmeniz lazım. Nadir de olsa trafik polisleri koltuk sayısını kontrol ediyor ama benim başıma 6 yılda 2 kez geldi. Belki fazlasına bir şey demezler. Hem yatak hem koltuk yaptırırsanız emniyet kemerlerini uzun ve sağlam taktırtmayı unutmayın. Bir de yatak koltuk yapılınca sırt kısmı kesinlikle sabit olmalı, 1 mm bile ileri geri oynamamalı. Bir de aracınızı hemen stop etmeyin, en az 1.5 - 2 dakika bekleyin turbosu için. Kolay gelsin.

Etiketler

Öncelikle hayırlı olsun..
Gördüğüm kadarı ile baya baya tadilat yapılması gerek önerim bu tadilatlar yapılırken bir koyup bin düşünülmeli derler ya ben öyle demicem bin kez gezenbilir motokaravan sayfasında yapılacak ve eklenecek konuları okumanızda cok cok fayda olacağı kanısındayım kolay gelsin

Sayın msh ben kayın kontra kullandım vida atarken dayanıklı marangoz arkadaşlar tavsiye etmişti internette bğyle bir satış varmıdır bilmiyorum. kolay gelsin.

İnterneti geçtim esnafta yok abi. Malatyaya gitmeden hangi illerde var arastirma yapicam

Tesekkur ederim. İyi dilekleriniz için.

Kayın kontrayı her yerde bulmak imkansız, yerine çoğunlukla kavak kontra öneriyorlar, hatta veriyorlar. Karavanınız hayırlı olsun :smiley:

Drares teşekkürler hala bulmaya calisiyoruz.

Hayırlı olsun,araç hakkında bilgi verirmisiniz,model yılı,km,nezamandır karavan kullanılmış,ruhsatta karavan olarakmı işli,
sakıncası yoksa size maliyeti?

Öncelikle hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Tadilat fotoğraflarınızı da bekliyoruz. Selamlar.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın .
Kazasız belasız kolay gelsin.

sayın selcuky, karaali71, takarow, mabirsen ve mehmet_mtrs iyi dilekleriniz için teşekkürler.

aracın içinde biraz değişiklik ve su alan bir bölgeyi bulmaya çalışırken içim geçti. aracta yalıtım malzemesinden cok bir traktör sunta ve mdf parçası çıktı. bu karavanı sakaryada bir karavancı yapmış. hiç karavan yapmadım ama 2tane fabrika yaptım bu kadar kötü işçilik yapılamaz.

IMG_20150313_143534_1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR