Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 217
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,921
Ynt: Yeni Ve İlk Karavanım Yuksek Tavan T5

Batum caddeleri.

IMG_20150613_113548.jpg

IMG_20150613_121319.jpg

IMG_20150613_121549.jpg

IMG_20150613_122038.jpg

Etiketler

Öğle yemeği için bakınmaya başladık.Bir kaç tane dönerci vardı fakat etlerin ne olduğunu tam olarak anlamadığımızdan vitrinde türkçe isim yazan bir tekstil firmasına girerek yemek yiyeceğimiz bir yer sorduk. Tarif edilen yeri büyük bir ihtimalle azeriler işletiyordu. ismi karabak. temiz ve güzel fiyatları türkiyedeki bir kebapçı ile aynı kapısında helal kesim yazıyor. çalışanların hepsi türkçe bilen bayan gürcüler. 3 köfte bir çorba 1 patates kızartması sular ve armut suyu, çaylar ikram türk parası ile 50 tl .

IMG_20150613_124115.jpg

Restorantta yemek yerken eşim caddenin karşısında bulunan saat kulesini göstererek saatin bir saat ileri olduğunu söyledi. Daha sonra bir bankanın önünden geçerken bankanın saatininde aynı olduğunu görünce bir kaç gürcü vatandaşa saati sordum bizden bir saat ilerde olduklarını öğrendim. İyikide eşim farkına vardı çocuklara yunus parkına gitme sözü verdiğim için saat 5 e kadar gezelim hesabı yapıyordum az daha gösteriyi kaçıracaktı.

DSC01125.JPG

DSC01127.JPG

Bu ters şişeye benzeyen bina adelet sarayı.. ters şişe ve adalet ilginç...

DSC01139.JPG

Batum da park alanı denize çok yakın ve arada gölcükler var balık tutanlar var. Deniz den alınan suyla yapılmış gibi geldi ama doğal mı suni mi anlamadım..

DSC01126.JPG

Yunus parkının yerini bir vatandaşa sorduğumuzda baktım bizim arabanın yerini tarif ediyor. Meğer arabayı yunus parkının otoparkına park etmişiz çocuklar yorulduk deyince arabaya gidip saatin gelmesini bekledik.

IMG_20150613_135405.jpg

Parka giriş 15 lari türk parası ile 18.75 civarı. İçeri girdiğimizde yerimize birileri oturmuştu. Yer gösteren elemana buranın dolu olduğunu söylerken arka taraftan bir ses geldi ''otur kardeş bulduğun yere biz de türküz'' dedi. Zaten başkasının olmasının ihtimali yoktu. Ama gelenlerin hepsi türk değildi ve çogunu ikna etmek mümkün olmadı ....Herkes yerine oturmak zorunda kaldı.

DSC01171.JPG

DSC01154.JPG

Yunus gösterisi yaklaşık 40 dakika sürüyor. Çocuklar için güzel bir eğlence ama balık için beslenmek için yunusların o hareketleri yapmaya zorlandığı düşünülürse biraz farklı bir duygu. Millet yoruldum demeye başlayınca geri döndük ve kemalpaşa da aynı yerde konakladık. Yan tarafta alışveriş merkezi var , akşam yemek işini orada hallettik ve sabah tekrardan yola çıktık. İlk durak hopa sabah kahvaltısı çorba...

DSC01179.JPG

DSC01182.JPG

DSC01183.JPG

Hopa artvin arasını gelirken akşam saatlerinde geçtiğimiz için dönüşte fotoğraf çekmek için ara ara durdum. Durduğumuz her yerde çöp vardı. Yazık bu doğaya..

DSC01186.JPG

DSC01188.JPG

DSC01192.JPG

Sabah erken kalktığımız için vaktimiz vardı hemen rotayı borçka karagöle çevirdik.

DSC01199.JPG

DSC01201.JPG

DSC01202.JPG

DSC01203.JPG

Yolu biraz meşakkatli olsada manzara harika, yolun büyük kısmı asfalt az bir km si arnavut kaldırımı cinsi taş döşeli ve dar. Ama herşeye rağmen görmeye değer bir yer. Bir adet restorant var hafta sonu olduğu için pikniğe gelenler vardı. Akarsu kuş sesleri ve kurbağa sesleri bir akşam kalmak isterdim ama iş bizi bekliyor..

DSC01211.JPG

DSC01214.JPG

DSC01215.JPG

DSC01217.JPG

DSC01218.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri