Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,009

Etiketler

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

merhabalar;

aracınız çok diri duruyorrr güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

90 Lt LPG tüpü de bulundu. en kısa zamanda onu da takıcaz. eksiklerimiz tamamlanıyor. bakalım nasip. Kışa doğru 35' lastiklerde alınır. gerçi elimde 2 takım AT lastiğim var ama 5 tane STT yakışır. Bu ara renk kafamı kurcalıyor sedefli beyaz düşünmeye başladım. Araç zaten folyolu gerçek rengimiz şampanya. Onu da zaman gösterecek .

35 lastikler ile çok güzel duracağına eminim.
yarın teslim edeceğimiz bir vx100 var. resimleri fikir vermesi amacı ile yüklüyorum.
fikirlerinizi almak isterim[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
h

IMG_1724.jpg

IMG_1725.jpg

IMG_1727.jpg

IMG_1728.jpg

araç güzeleşmeye başladı desene ...

yalnız araba oyle yıkanmaz , alıcan eline yerleri süpürdüğün fırçayı - sürecen arabaya :smiley::smiley::smiley:

ellerine sağlık İST da görebilecezmi yine , yakınlarda

saygılar

İnşallah göreceğiz Oktay ım bekledim birkaç parça var temmuz sonu gibi araçla geleceğim. bakalım ben hiçbir aracımı fırça ile yıkatmadım hep sünger kaldı ki bu da folyolu folyolu arabaya tazyikli su ve fırça ters :D

Erkut Bey öcelikle aracınız hayırlı olsun.
Birşey sormak istiyorum yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba.
Bende aynı araçtan almayı düşünüyorumda...

KaanKa' Alıntı:
Erkut Bey öcelikle aracınız hayırlı olsun.
Birşey sormak istiyorum yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba.
Bende aynı araçtan almayı düşünüyorumda...

Selamlar bu araçaların yakıtı hiçte az değil spekülatif yorumlar var ancak tamamen sürüş biçiminizle ilgili motorun 4.7 litre olduğunu asla akıldan çıkartmadan benim yol ve sabır orantımda otobanda 71 kuruş yaktığını sakin kullanımda bile 45-50 kuruşlardan aşağı inmeyeceğini söyleyebilirim. arazide 1 lirayı bulur ve geçer bu rakamlar LPG için verebileceğim rakamlar. Kaldı ki motor ve LPG kitim şuan harika performanslı çalışmakta. umarım yardımcı olr bu samimi bilgi size.

Erkut bey merhaba,

Benimde eşimin aldığı vx 100 üm var.Şehir içinde 85 litre gazla+klima malum İstanbul trafiğinde 410-420 km yapıyormuş.Uzun yolda da gene aynı litre gazla(85 Lt)120/130 km bazende 140 km kullanımda 510 km lerde hep öttü.Ben krş ve lira hesabı yapmayı pek beceremem,sizce ne yakıyor ??? ??? ???

Teşekkürler.

warmaster' Alıntı:
Selamlar bu araçaların yakıtı hiçte az değil spekülatif yorumlar var ancak tamamen sürüş biçiminizle ilgili motorun 4.7 litre olduğunu asla akıldan çıkartmadan benim yol ve sabır orantımda otobanda 71 kuruş yaktığını sakin kullanımda bile 45-50 kuruşlardan aşağı inmeyeceğini söyleyebilirim. arazide 1 lirayı bulur ve geçer bu rakamlar LPG için verebileceğim rakamlar. Kaldı ki motor ve LPG kitim şuan harika performanslı çalışmakta. umarım yardımcı olr bu samimi bilgi size.
Erkut Bey samimi cevabınız için çok teşekkürler.
Bende 2008 dizel Grand Vitara var satıp LC almak istiyorum yılda en az 30.000km. yol yapıyorum yakıt kafamı çok karıştırıyor.
Bakalım nasıl çıkıcaz bu işin içinden... ::smiley:

yakıt konusunda herkesin sürüş tarzına göre bir değer var ama bu kadar farklılıkları da anlayamıyorum ben de vx 100 düşünüyorum ve hakikaten yakıt konusu kafamı karıştırıyor mesela erkut bey 70 kuruş gibi bir rakam verirken şehir dışında bile 45-50 nin altına düşmez derken rümeysa hanımmın verdiği bilgilere göre şehir içi 45 şehir dışı 37 kuruş gibi bir rakam çıkıyor gerçekten sürüş tarzı bu kadar mı etgili yoksa lpg sistemiyle ilgili farklılıklar mı var acaba ben bunu anlayamadım ???

Sürüş tarzı bukadar etkiliyorsa ben en üst sınırı baz almayı tercih ederim, sonradan hayal kırıklığı olmasın diye. Ozamanda bukadar yakıt farkı varken değermi diye düşünüyorum, kafam dahada karışıyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR