Yeni model torpido..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuncay061 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 116,804

Etiketler

Ynt: Yeni Model Torpido..

Bir kaç resim daha . Uzun bir süreç oldu bu is halin bitmedi

Image


Image
 

Ynt: Yeni Model Torpido..

şu resimleri göreydik ne iyi olurdu çok merak ettim nasıl göründüğünü
 







Ynt: Yeni Model Torpido..

dur bi canlandıralım şu konuyu. tuncay bey resimleri atacam demişsiniz 10 aydır resim gelmemiş. biz yine de beklemedeyiz resimleri. :smiley::smiley::smiley:
 




Ynt: Yeni Model Torpido..

tuncay harika gidiyor , hele o açılır menfezlerin iptali tam hastalık sahibi işi olmuş tebrik ederim
 



Ynt: Yeni Model Torpido..

Tuncay bu aracı satmak için yapmadı bildiğim kadarı ile duruyordu en son kendisinde ve satılık değildi aracı.
 




Ynt: Yeni Model Torpido..

Uzun zaman olmus ben bıle konuyu unuttum kusura bakmayın :smiley: herkese yanıt vermeye calısaym Yavuz Ç abı malıyet konusu pek aydınlık degıl ne kadar harcadıgımı ınan bılmıyorum :smiley: 10'dan fazla oldu ama ona emınım. arabam kesınlıkle satılık degıldır benımle bırlıkte mezara gelecek hüseyın abı dogru demıs :smiley: Goktu abı olmasa torpido ısı acıkca bıraz zordu Turkıyeye ılk bunu sokan goktu abı olduguna emınım ondan aldım ve aracın uzerınde taktım takalı bı haylı zaman oldu ama egıtımım yuzunden pek ılgılenemedım 10 gun sonra donuyorum trabzona temellı saglıklı paylasırımlar o zaman yaparım sıkıntısı vardı sanzıman gıbı sımdı onlarda cozuldu kopmle defender svx modelın motor ve 6 vıtes sanzımandan ana beyınlere kadar ne varsa hepsını aldım trabzonda aracanın uzerınde atılmayı beklıyor umarım ıstedıgım gıbı olacak hersey . torpido konusu mesekatlı bır ıs bır puma torpido var dıye aracın uzerınde olan puma motoru sanzımanı ındırıp koplmle motor sanzıman tesısat aldım hastalık bu ıs :smiley: Herkese nashıp olması dılegı ıle
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst