Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun zaman olmus ben bıle konuyu unuttum kusura bakmayın herkese yanıt vermeye calısaym Yavuz Ç abı malıyet konusu pek aydınlık degıl ne kadar harcadıgımı ınan bılmıyorum 10'dan fazla oldu ama ona emınım. arabam kesınlıkle satılık degıldır benımle bırlıkte mezara gelecek hüseyın abı dogru demıs Goktu abı olmasa torpido ısı acıkca bıraz zordu Turkıyeye ılk bunu sokan goktu abı olduguna emınım ondan aldım ve aracın uzerınde taktım takalı bı haylı zaman oldu ama egıtımım yuzunden pek ılgılenemedım 10 gun sonra donuyorum trabzona temellı saglıklı paylasırımlar o zaman yaparım sıkıntısı vardı sanzıman gıbı sımdı onlarda cozuldu kopmle defender svx modelın motor ve 6 vıtes sanzımandan ana beyınlere kadar ne varsa hepsını aldım trabzonda aracanın uzerınde atılmayı beklıyor umarım ıstedıgım gıbı olacak hersey . torpido konusu mesekatlı bır ıs bır puma torpido var dıye aracın uzerınde olan puma motoru sanzımanı ındırıp koplmle motor sanzıman tesısat aldım hastalık bu ıs Herkese nashıp olması dılegı ıle