Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz
EVEEET, nihayet uygun ölçütlerde kıstılı jant model ve renk seçenekleri arasında, Salı sabahı internete bakınırken,
BELKİ biraz da şans eseri karşıma çıkan bir satış sitesinden, hem istediğim modeli, hem tercih ettiğim renkte
hem de buradaki bayinin verdiği fiyattan %25 daha ucuza aldım. Dün kargoya verildi, şu anda Grand Vitara'mın bagajında.
http://www.lastikjantdunyasi.com/Kormetal-Jant-KM-246-HB-5X114-ET40,PR-1351.html
Jantlar elime geçtiği için, iş çıkışı BF Goodrich bayiine giderek, ellerinde mevcut olmadığından,
4 adet 225/70R 16 T/A All Terrain lastikleri sipariş verdim. Cumartesi ulaşmaz ise Pazartesi yeni jantlara takılacak İNŞALLAH.
ASLINDA 235 tabanlı 70R 16 almayı düşünüyordum AMA tlfla sipariş verdikleri yer 10 gün sonra stoklara gireceğini söylediğinden
ve G.V'mın kullanım klavuzunda 16" jant ile 225/70R 16 lastikler önerildiğinden, önerilenin dışına çıkmamış oldum.
Hadi hayırlısı İNŞALLAH, beni yormadan, üzmeden BF Goodrich T/A lastiklerim de gelir,
ve İNŞALLAH lastikler jantlara, jantlar da araca sorunsuz, uğraştırmadan takılır.
NOT: Jantlar hakkında çap ölçüsü dışında hiçbirşey bilmiyorken, bıkmadan, aydınlatıcı bilgilerle beni cevaplayan
Sayın Oğuz Hekimoğlu'na çok teşekkür ederim. Aracıma uyumlu jant ölçütünü de ilk bildiren kendisi olmuştu. SAĞOLSUN !