Poyrito
Ana Kamp
Arkadaşlar merhaba.
Sitede araştırmalar yaptım ve cevap bulamadığım konular için bir kaç soru sormak istiyorum.
Karavanım uzun süre hareket etmeyecek. Hep olduğu yerde kalacak.
Ancak 8 - 17 arası işte olacağım.
1-Sıcak su için Hermetik Şofben önermişsiniz. Daha ucuz bir öneriniz varmıdır daha ekonomik?
2-Fanlı Isıtıcı ile karavan içini ısıtmak mümkün mü?
https://www.hepsiburada.com/kumtel-lx-6331-fanli-isitici-pembe-pm-HB00000I57BW (sadece örnek)
3-Mobil klima kullanan arkadaşlar gördüm. Mümkün mü?
Evaporatif Soğutucu ZSS988 (sadece örnek)
4-Evimde bu buzdolabı var kamp için almıştım kullanabilir miyim ancak Normal priz ile çalışıyor.
4-Karavan içi olmazsa olmaz kullanacaklarım.
Bilgisayar- Laptop - LCD Televizyon - Buzdolabı
Ve karavanımın uzun süre hareket edemeyeceği ile İzmir'de oluşum göz önüne alınırsa bana nasıl bir cihaz lazım.
(Akü - Güneş Paneli tarzı)
Bu soruları kafamdan silersem bir adım daha atmış olacağım.
Teşekkür ediyorum.
Sitede araştırmalar yaptım ve cevap bulamadığım konular için bir kaç soru sormak istiyorum.
Karavanım uzun süre hareket etmeyecek. Hep olduğu yerde kalacak.
Ancak 8 - 17 arası işte olacağım.
1-Sıcak su için Hermetik Şofben önermişsiniz. Daha ucuz bir öneriniz varmıdır daha ekonomik?
2-Fanlı Isıtıcı ile karavan içini ısıtmak mümkün mü?
https://www.hepsiburada.com/kumtel-lx-6331-fanli-isitici-pembe-pm-HB00000I57BW (sadece örnek)
3-Mobil klima kullanan arkadaşlar gördüm. Mümkün mü?
Evaporatif Soğutucu ZSS988 (sadece örnek)
4-Evimde bu buzdolabı var kamp için almıştım kullanabilir miyim ancak Normal priz ile çalışıyor.
MN Soğutma MNK30NHNMB Beyaz Buzdolabı, Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MN Soğutma MNK30NHNMB Beyaz Buzdolabı, Soğutucu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MN Soğutma MNK30NHNMB Beyaz Buzdolabı, Soğutucu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Bilgisayar- Laptop - LCD Televizyon - Buzdolabı
Ve karavanımın uzun süre hareket edemeyeceği ile İzmir'de oluşum göz önüne alınırsa bana nasıl bir cihaz lazım.
(Akü - Güneş Paneli tarzı)
Bu soruları kafamdan silersem bir adım daha atmış olacağım.
Teşekkür ediyorum.