macir_ertan
1995 Defender
Merhaba ben Ertan Çetin 5 sene aradan sonra tekrar merhaba sevgili büyüklerim ve küçüklerim iki tane Lada Niva biri 1990 model diğeri 2000 model,bir tane Daihatsu Feroza 1993 model gerçi Ferozayı iki tane Nivadan uzun yollar katettikten sonra şişen kafamı biraz sakinleştirmek amacıyla almıştım fakat umduğumu bulamadıktan sonra 3 ay gibi kısa bir sürede sattım ve.. daha sonra yaşayan efsane 1991 Defender 110 Dizel deneyimlerimden sonra,yine 4 seneden sonra damarlarımdaki böcek yine kıpırdanmaya başladı 1995 model Defender90 2.0 litre 136 hp benzinli MPİ motora sahip aracıma kavuşmuş oldum çok mutluyum.Aracım İtalyan polis teşkilatından emekli ''Carabinieri''lerden.Dizel 110 aracımdan sonra kıvraklığı yeğinliği sessizliği yürür aksamında aracın hiçbir yerinde en küçük bir sorun olmadığından kısaca var olan herşeyinin isviçre saati gibi çalışmasından çok mutluyum çok şanslıyım,ve müsadenizle bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim 1993 model Feroza ve 90 model Niva hariç diğer araçlarımın ve yeni Defender 90'ımın resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum
öncelikle sırasına göre 2000 Lada Nivam

1991 DMO Devlet malzeme ofisinden emekli Dizel Defenderim

Şimdi yeni aldığım Defender 90'ın resimleri Sofia plakadan Kırcali plakaya geçmiş hali ve serviste alt yağlama bütün filitrerin değişimi motor kayışı,yağ,antifriz vs.

öncelikle sırasına göre 2000 Lada Nivam

1991 DMO Devlet malzeme ofisinden emekli Dizel Defenderim

Şimdi yeni aldığım Defender 90'ın resimleri Sofia plakadan Kırcali plakaya geçmiş hali ve serviste alt yağlama bütün filitrerin değişimi motor kayışı,yağ,antifriz vs.