Yeni Defender 90'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan macir_ertan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,751
Ynt: Yeni Defender 90'ım

huseyinyilmaz' Alıntı:
bırçet kırcaaliye en yakın nerede defender yedek parça ve aksesuar bulabilirim?

Brtcedim Kırcaliye en yakın Defender parça ve aksesuar yeri Kırcaliyska yolunda Moto Phoe var Kırcalıya giderken sağ tarafta ben aracımın her türlü bakımını orada yaptırıyorum ve herhangi aksesuar yada parça gerektiğinde bugün sipariş veriyorlar Sofiyaya yada Plovdive oradan ertesi gün geliyor Moto-Pfhoe Sofiadan sonra Plovdivde açıldı son birkaç senedir de Haskovoda var Land Rover,MG,Jaguar yetkili servisi bu gece Kırcalide kalmıştım kar yolları nasıl doldurmuş hertaraf masal güzelliğinde Haskovo Harmanıya kadar kar var diyorlar yolda benim 90'a bakan bakana içine düşecek gavurlar :eek: :eek: selamlar

Etiketler

VAP' Alıntı:
İtalyanlar'ın jandarmasından çıkanlarla bizimkilerin arasındaki bu bariz düzgün olma farkı herhalde onlarda daha az sürede satışa çıkmasından kaynaklanıyor? Güle güle kullanın, çok güzelmiş...

Selam Ahmet bey aracımın sol kapısının içinde üst üste yapıştırılmış en az 2 mm kalınlığında servis stikerleri var :smiley: bu da demek oluyor ki polisin kullandığı araca titiz ve zamanında servis bakımlarına soktuğu ayrıca bu araç eminim bir kere bile ağır arazi ortamına girmemiştir sadece asfaltta kullanılmış altına yatıp baktığımda en ufacık çizinti bile yok aynen de içi de öyle kısaca araca ne fazla ne eksik olması gereken ilgi gösterilmiş :smiley: selamlar

macir_ertan' Alıntı:
Brtcedim Kırcaliye en yakın Defender parça ve aksesuar yeri Kırcaliyska yolunda Moto Phoe var Kırcalıya giderken sağ tarafta ben aracımın her türlü bakımını orada yaptırıyorum ve herhangi aksesuar yada parça gerektiğinde bugün sipariş veriyorlar Sofiyaya yada Plovdive oradan ertesi gün geliyor Moto-Pfhoe Sofiadan sonra Plovdivde açıldı son birkaç senedir de Haskovoda var Land Rover,MG,Jaguar yetkili servisi bu gece Kırcalide kalmıştım kar yolları nasıl doldurmuş hertaraf masal güzelliğinde Haskovo Harmanıya kadar kar var diyorlar yolda benim 90'a bakan bakana içine düşecek gavurlar :eek: :eek: selamlar

добро утро брат ми.. verdiğin bilgiler için çok sağol. şimdi orda olmak isterdim valla. e senin araç da içine düşülmeyecek gibi değil bre

DR.ÖZHAN' Alıntı:
hayırlı olsun güzel arac

Teşekkür ederim Özhan bey günlük kullanmasamda varlığı yetiyor,bazen uzaktan da olsa ona bakıp bakıp mutlu oluyorum.O devi kullanırken hiçbir araçtan bugüne kadar bu denli zevk almadım almayacağım gibi.Sadece gideceğim yere bakmam yetiyor onun için imkansız yok gibi birşey alıp götürüyor.Sahibini mutlu etmek için yapamayacağı birşey yokmuş gibi;araba dediğin sahibine hizmet eder sahibi ona değil bu yüzden ona ''Aşığım'' selamlar :smiley:

macir_ertan' Alıntı:
varlığı yetiyor,bazen uzaktan da olsa ona bakıp bakıp mutlu oluyorum.O devi kullanırken hiçbir araçtan bugüne kadar bu denli zevk almadım almayacağım gibi.Sadece gideceğim yere bakmam yetiyor onun için imkansız yok gibi birşey alıp götürüyor.Sahibini mutlu etmek için yapamayacağı birşey yokmuş gibi;araba dediğin sahibine hizmet eder sahibi ona değil bu yüzden ona ''Aşığım'' selamlar :smiley:

bu cünleler her defender sahıbının düşünceleri bence balkona cıkıp acaba üzerinde ne degişiklik yapsam nerelere gitsem acaba bu arac benı dünya turuna cıkarırmı diye bende düşünüyorum :smiley: :smiley:

DR.ÖZHAN' Alıntı:
bu cünleler her defender sahıbının düşünceleri bence balkona cıkıp acaba üzerinde ne degişiklik yapsam nerelere gitsem acaba bu arac benı dünya turuna cıkarırmı diye bende düşünüyorum :smiley: :smiley:

Özhan bey yazdıklarınız hakikaten harfi harfine doğru,ben meseleyi biraz daha ilerlettim aracım hep garajda,yattığım zaman aynı düşüncelerle acaba ne yapsam üzerinde ne değişiklikler yapsam diye uykuya dalmak adet halini almış durumda bazı günler de olmuştur ki kalktığımda sabahın ilk ışıklarında onu karşımda görmek için akşamdan camımın önüne park etmişimdir bakımlı bir Defender dünya turuna rahatlıkla sahibini çıkarabilir sadece olmak istediğiniz yeri hayal edin aracın tek kusuru düz ovada yada yolda başı dönüyor olması,ona engebeli çamurlu tozlu zorlu yollar gerek o zaman bu canavarın kendine geldiğine rahatladığına ve doğasına döndüğüne inanıyorum tekrar selamlar :smiley: :smiley:

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR