TA2RX
Müzmin öğrenci
Gezenbilir'de dönen reklamların birinde Yeni Daily'nin fiyatı 32,000 TL olarak görünüyor. Üstelik 32 ay %0 faiz ile. Yeni bir araç için süper fiyat. Ama hangi tipi için onu bilemiyoruz tabii
bartek' Alıntı:Bekir bey.. 65 binden başlıyor daily panelvanlar. Sürücü bölümünden arkaya geçişi engelleyen paneli kaldirmayip sadece havalandırma için pencere acilsa bile otv farki camli vanlar gibi % 10 degil binek otomobil otvsi % 84 veya 130 a artar diye biliyorum. Yoksa 5 yil sadece ust havalandırma ile idare etmeyi bile düşünürdüm. 32 bin kredi kismi ile alakali galiba. Ben görmedim.
hasanokuyucu03' Alıntı:Iveco mu Fiat ducato mu? Motorhome dönüşümüne uygundur?
Burada bizim bir Iveco'yu dönüştürme maceramızla ilgili başlattığımız yazı dizisinin ilk adımını bulabilirsiniz: Fotoğraf/Yazı/Yol/Deniz: Karavan değil CografikavanYnt: Yeni Daily'nin Fiyatını Gördünüz Mü?
İvecolar serttir kullanımı zordur ve sık sık mekanik arıza verir diyenler Hakkımı mı acaba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sizn sorunuza daha doğrudan bir yanıt olarak belki bu sayfa daha uygundur: Fotoğraf/Yazı/Yol/Deniz: Panelvandan Karavana 2 - Araç SeçimiYnt: Yeni Daily'nin Fiyatını Gördünüz Mü?
İvecolar serttir kullanımı zordur ve sık sık mekanik arıza verir diyenler Hakkımı mı acaba ?
Sent from my iPhone using Tapatalk