Yeni Bir Araç..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan becasse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,726

becasse

Kamp I
Yer
Sakarya
Arkadaşlar az kaldı haydi bir el atında benide Toyota cı yapın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-satilik-land-cruiser-vx80-33304814/detay

bilgisi olan var mı?

Etiketler
Ynt: Yeni Bir Araç..

hafızam beni yanıltmıyorsa bu araç geçen yılda ilanlarda yer almıştı 32 bin lira fiyatla sonra çekmişti sahibi satıştan
çağlar mutlaka bilir

ilkakdeniz' Alıntı:
hafızam beni yanıltmıyorsa bu araç geçen yılda ilanlarda yer almıştı 32 bin lira fiyatla sonra çekmişti sahibi satıştan
çağlar mutlaka bilir

İstanbul'dan bir bayanın sattığı aracı kastediyorsunuz herhalde ama bu ona
tam benzemiyor. Ya da siz şöyle yapın, aracı kimden aldığını sorgulayın, onun
yan bant altı gri boyalıydı, derisi orj. gri renkti. Yani bant altı boyandı ve
deri döşeme değiştiyse yüksek ihtimal, bu araç o araç. 97'di ve aynı vinç
onda da vardı çünkü...

Selamlar.

Toyota servisine göstermek lazım..Dıştan normal gözüküyor...

Ankaralı tecrübeli arkadaşlar daha iyi fikir belirtir.Fiyatı biraz aşagı çekmek lazım..

Tarık bey benim dediği araçta ilanlara girdiğinde önünde vinçle beraber A bar var vardı boru tipi
aynı raçtan bahsediyoruz tahminim

80' Alıntı:
İstanbul'dan bir bayanın sattığı aracı kastediyorsunuz herhalde ama bu ona
tam benzemiyor. Ya da siz şöyle yapın, aracı kimden aldığını sorgulayın, onun
yan bant altı gri boyalıydı, derisi orj. gri renkti. Yani bant altı boyandı ve
deri döşeme değiştiyse yüksek ihtimal, bu araç o araç. 97'di ve aynı vinç
onda da vardı çünkü...

Selamlar.

Selam,
Araç İstanbul çıkışlı(2003) İzmir'e bir şirkete satışı var sonra tekrar istanbul şahsa ve Ankara 2009 Haziranda satılmış
Sahibi bayrama kadar satmaktan vazgeçti zaten :mad: ??? :mad: :mad: bayramda memleketine gidip geldikten sonra satacakmış.Adamın ayağına müşteri gelmiş....

Benzer yaştaki ve modeldeki aracı en son İsmail bey aldı.Yazılarını nefes almadan okumuştum :smiley: Sanırım almadanda vx80 kasadan epey araştırmıştır.Bilgimiz olması açısından 97-98 model 120000-150000 km lerde bir vx 80'i hangi fiyat aralığında bulursak uygundur.Birde vx80'lerin hepsinde ön-orta ve arka kilit varmı.Yoksa üretim yılına göre değişiyormu bu özellik.

Teşekkürler

maximus14' Alıntı:
Benzer yaştaki ve modeldeki aracı en son İsmail bey aldı.Yazılarını nefes almadan okumuştum :smiley: Sanırım almadanda vx80 kasadan epey araştırmıştır.Bilgimiz olması açısından 97-98 model 120000-150000 km lerde bir vx 80'i hangi fiyat aralığında bulursak uygundur.Birde vx80'lerin hepsinde ön-orta ve arka kilit varmı.Yoksa üretim yılına göre değişiyormu bu özellik.

Teşekkürler

Evet en son ben aldım..1998 model vx80..146.000 km de.
Fiyat olarak 35 ve altı rakam (begenmeniz ve içinize sinerse ..kullanmak için tabii ) temiz ve masraf çıkartmayan araca verilir..
vx80 lerde hepsinde orta ve arka diferansiyel kilidi var.Sadece ön kilit için direksiyon solunda aşagıdaki gibi ..
[attachment=1]
olursa yada servise gösterip kontrolle anlaşılıyor.Eger ist.iseniz TEM servis suat usta 5 dk.da bakıyor..

DSC_0978.jpg

işaretli şekilde olursa ön-orta-arka diff klidi vardır.

[attachment=1]

KARA PANTERÄ°M(33).jpg

gecen bayram oncesi de benim bir arkadas talip olmustu araca,hatta pazarlik bitti,ankaraya gidip alicaz ,ertesi gun vazgecti eleman,dikkatli olun ,bu sefer de Ankara ya gidersiniz orada vazgecer filan,
arac ya hayali ;D,yada sahibi aracini cok seviyor ;)

İşin ilginci şu an bu araç dışındada başka vx80 satışı yok.Bende uzun zamandır arıyorum gerçi zamanımın çoğu karar vermekle geçti.Taki burada toyotalar hakkında yazılanları okuyana kadar ve toyotanın doğuştan arazi,off road vs kabiliyetleri olduğunu ve sorun çıkartmadığını öğrenene kadar.Bu arada ilandaki araç 15000 kmde görünüyor sanırım 150000 km 'dir değilmi?

Belki gidip bakanlar olmuştur.1 tanede 98 model Aşkin jeep de var.174000 kmde.Ama gidip görmedim.

maximus14' Alıntı:
İşin ilginci şu an bu araç dışındada başka vx80 satışı yok.Bende uzun zamandır arıyorum gerçi zamanımın çoğu karar vermekle geçti.Taki burada toyotalar hakkında yazılanları okuyana kadar ve toyotanın doğuştan arazi,off road vs kabiliyetleri olduğunu ve sorun çıkartmadığını öğrenene kadar.Bu arada ilandaki araç 15000 kmde görünüyor sanırım 150000 km 'dir değilmi?

Belki gidip bakanlar olmuştur.1 tanede 98 model Aşkin jeep de var.174000 kmde.Ama gidip görmedim.
askindaki aracin km si dusurulmus ;)

artik ne alacaginizi biliyorsunuz,
acele etmeyin ,ilanlari takip edin uygun arac buldugunuzda hizli davranin
30-32 civarinda almaya calisin,cunki uzerine daha cok masraf edeceksiniz

altay41' Alıntı:
gecen bayram oncesi de benim bir arkadas talip olmustu araca,hatta pazarlik bitti,ankaraya gidip alicaz ,ertesi gun vazgecti eleman,dikkatli olun ,bu sefer de Ankara ya gidersiniz orada vazgecer filan,
arac ya hayali ;D,yada sahibi aracini cok seviyor ;)

Haklısınız,yarın gelip alıyım dedim.Dur biraderime sorayım,yok memlekete gideceğiz.Bayramdan sonra satarım dedi ??? ??? ???

küçük bir düzeltme.

80 kasaların hepsinde standart olan sadece orta kilittir.
bunun yanı sıra kiminde sadece arka kilit kiminde hem ön hem arka kilit mevcuttur.

alttaki rakamlar amerikadaki satış rakamları ve bunların sadece %7 si ön-arka kilitli imiş.
1993 8886
1994 11007
1995 14208
1996 12816
1997 11502

ön-arka kilitsiz.jpg

arka kilitli.jpg

ön-arka kilitli.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

SON KONULAR

Geri