ilkakdeniz' Alıntı:hafızam beni yanıltmıyorsa bu araç geçen yılda ilanlarda yer almıştı 32 bin lira fiyatla sonra çekmişti sahibi satıştan
çağlar mutlaka bilir
80' Alıntı:İstanbul'dan bir bayanın sattığı aracı kastediyorsunuz herhalde ama bu ona
tam benzemiyor. Ya da siz şöyle yapın, aracı kimden aldığını sorgulayın, onun
yan bant altı gri boyalıydı, derisi orj. gri renkti. Yani bant altı boyandı ve
deri döşeme değiştiyse yüksek ihtimal, bu araç o araç. 97'di ve aynı vinç
onda da vardı çünkü...
Selamlar.
maximus14' Alıntı:Benzer yaştaki ve modeldeki aracı en son İsmail bey aldı.Yazılarını nefes almadan okumuştumSanırım almadanda vx80 kasadan epey araştırmıştır.Bilgimiz olması açısından 97-98 model 120000-150000 km lerde bir vx 80'i hangi fiyat aralığında bulursak uygundur.Birde vx80'lerin hepsinde ön-orta ve arka kilit varmı.Yoksa üretim yılına göre değişiyormu bu özellik.
Teşekkürler
askindaki aracin km si dusurulmusmaximus14' Alıntı:İşin ilginci şu an bu araç dışındada başka vx80 satışı yok.Bende uzun zamandır arıyorum gerçi zamanımın çoğu karar vermekle geçti.Taki burada toyotalar hakkında yazılanları okuyana kadar ve toyotanın doğuştan arazi,off road vs kabiliyetleri olduğunu ve sorun çıkartmadığını öğrenene kadar.Bu arada ilandaki araç 15000 kmde görünüyor sanırım 150000 km 'dir değilmi?
Belki gidip bakanlar olmuştur.1 tanede 98 model Aşkin jeep de var.174000 kmde.Ama gidip görmedim.
altay41' Alıntı:gecen bayram oncesi de benim bir arkadas talip olmustu araca,hatta pazarlik bitti,ankaraya gidip alicaz ,ertesi gun vazgecti eleman,dikkatli olun ,bu sefer de Ankara ya gidersiniz orada vazgecer filan,
arac ya hayali ;D,yada sahibi aracini cok seviyor![]()