Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 267
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 115,219

Etiketler



Şıngırdamayan ve kapağı gevşemeyen solid (tek parça) bijonlarım geldi :D :D :D

Teknolojisine çaktığımın İngilizi hasta etti beni şıngır şıngır şıngır :D :D

New 20150825 151321
 






Hayır o degilde egzozum yamulmuş şıngır şıngır çarpıyor gövdeye deli oluyom arazide :smiley: Oksijen tüpü ile ısıtıp dogrultcam.
 




Selam umut,bu bijonları burada bulamadınmı,yurtdışından daha hesaplı mı oluyor,bende değiştirmeyi düşünüyorum,zira şıngırdayan kafaları yamuldukça anahtar açamaz oluyor ve bir yerlede kalınca ancak lastikçi açabilecek duruma geliyorlar.aldığın kaynağın linkini paylaşırmısın?ölçü? fiyat?
teşekkürler

erdinç
 


Selamlar efendim...Güncel tüketim verisi koyayım:

Rahat trafikte Ankarada kullanımda ölçüldü. Yarı uzun yol yarı şehir içi gibi düşünülebilir. 340 TL'ye 86 lt fuel-save Shell dizel aldım, 815 km gitmiş. Kmde 0.41 TL yakmış. Yani 100 kmde 10.5 lt. 2.5 ton devamlı 4 çeker otomatik 2003 bir araba için bence süper, daha fazlası Allahtan bela istemek olur :D :D :D
 


güzel tüketim gaza pamukla basıyorsunuz galiba
:smiley:))))
Yok yav, ecufast yazılım var üstelik. Ben normal kullansam bile hanım spora giderken vs daha dikkatsiz kullanıyordur eminim... Son tatil öncesi de şehir içi 48 kuruş, uzun yol 42 kuruş çıkmıştı. Uzun yol full yüklü klima açık ve 120 kmh civarı hızlarla. Tüketim uygun olmakla beraber aradaki gap daha fazla olmalı bence.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,621
Mesajlar
1,521,189
Kayıtlı Üye Sayımız
172,267
Kaydolan Son Üyemiz
Aylin aksoy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst