edremitlihakan
Kamp I
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
Memleket im körfezim buralımısınız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Memleket im körfezim buralımısınız

Anne baba sonradan olma Akçaylılar, ziyarete geldikedremitlihakan' Alıntı:Memleket im körfezim buralımısınız
Oh oh oh maşallahkakyol' Alıntı:bizde bugun gecelemeli kamp için ekipman kontrol ve prova yaptık![]()
Selamlar, aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela arıza lambası vermesinfocus' Alıntı:Umut Hocam iyi akşamlar, öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Yavuz Abi bahsetmişti yeni araç aldığınızdan.
Geçen hafta biz de 2001 bir TD5 aldık.
Sağolsun Yavuz Abi çok yardımcı oldu, beraber gittik almaya. Testini de Hasan Usta'ya yaptırdık. (İkisine de okuyorlarsa buradan tekrar teşekkür ederim.)
Şu an araç Proshop Hasan Usta'da, bakımları yapılıyor. Bir de bazı eksiklikleri var onlar gideriliyor.
Siz de üç aşağı beş yukarı benim düşündüklerimi yaptırıyorsunuz. Eğer sakıncası yoksa sizinle görüşüp fikir alışverişinde bulunmak isterim. Telefonunuzu mesaj atabilirseniz sevinirim.
Bu da bizim TD5'imiz
Yav Çarşamba döneceğiz Ankaraya inşallah...Perşembe Cuma yoğun olurum ama konuşalım ayarlamaya çalışalım bişiler.kakyol' Alıntı:umut' cum sanirim bu hafta sonu Ankara'dayim yag degisim zamani geldisu senin chipli canavari bir deneyelim hatta arda senin beyni benim arabaya bir taksin degisim iyi olursa bende yaptirayim diyorum musaitmisin bu perşembe ogleden sonra yada cuma gunu Gaye deyim
Oh valla sevindim, yoksa gece 12.00'de falan görüşmemiz gerekecektikakyol' Alıntı:Abi benim geliste zaten 1 hafta atti rahat olalim ;D