umutcelikel
No pain no gain...
Boşver hocam iyi şeye özen)))))yine de uygun rakam özendiriyorsunuz bu araca insanları
Boşver hocam iyi şeye özen)))))yine de uygun rakam özendiriyorsunuz bu araca insanları
Ne işin var diyorum dertsiz başına dert alacaksın)))özenme tamam da iyi şey kısmını çözemedim şimdi ben
Hazır isterseniz Ankarada MKG-Mustafa Kemal Güner abi 130 Karavanını satacak diye biliyorum, geçen görüştüm. Tanıyorsanız ulaşın, veya özelden tel yollayabilirim. Uyduruk yapılmış araç değil.disco I dizel kullandım hastalıklarını biliyorum II de biraz düzelmiştir herhalde LR ye alışık biri olarak sorun yok
şu ara 4x4 camper arayışları içindeyim/içindeyiz birkaç araç var kafamızda ya disco II ve römork-mitsubishi L200 kasasını yeniden imal etmek-LR defender 130 mitsubishiye yapacaklarımızın aynısı olcak bakalım görücez yakında bir konu açarak herkesin fikirlerini alacağım römork dizaynı belli olunca
Öyle ama 18 jantın asfalt stabilitesini D2'de sürmeniz ve görmeniz lazım. Yoksa ikisi de var bende, ama 16'ları satıyorum direk.2 inç lift ile arazide kullanacak araç yapsam direk 16 ile devam ederim ama standart ağırlıklı kullanımda direk 18 fark ediyor.16 jant candır her türlü versiyonu var AT MT ne ararsan
))))))))))saklamak lazım belki şeytana uymak gerekebilir bir gün hatta 33 inch bir MT ile
))))))))))
Şeytana uysam bile başka bir D2 alıp onu yaparım, makyajlı kasaya kıyamam hem hanım beni taş eder medusa gibi Ayrıca çelik tampon vs makyajsız kasa D2'ye daha çok yakışıyor bence
))))))))))))) 120 ay ev kredimin 79 "aycığı" kaldı. Bitmesine 24 ay kala küçük hanımın kolej masrafı eklenecek. Daha ben uzuuuuun yıllar asfalt lastikli D2 kullanırım.valla korkulur o zaman konu içinde medusa varsa sat sen makyajsız kasa alcak bütçe ayarlarsan uygun bir 16 jant bakarız sana artık
))))))))))))) 120 ay ev kredimin 79 "aycığı" kaldı. Bitmesine 24 ay kala küçük hanımın kolej masrafı eklenecek. Daha ben uzuuuuun yıllar asfalt lastikli D2 kullanırım.