yaylarımız aynı.2'' mavi yükseltme yayları var üzerinde.bunların altına polyamid malzemeden 5 cm.'lik öne 4 cm.'lik arkaya takoz yaptım.takozlardan sonra ön amortisör çalışma payı orj. çalışma payına denk geldi. arkayı az bişey uzattırdım.şu anda memnunum.çok denedim herhangi bir aksaklık göstermedi.ama ağırlık hatırı sayılır durumda ...hsbasar' Alıntı:Azmi bey çok güzel olmuş, LR fotoğrafları bölümünde görünnce bayıldım.
Yalnız aklıma birşey takıldı, bende 2" bearmarch yaylarla yükseltme var. Tavandaki ve bagajdaki yükler nedeni ile araç yaklaşık 2 cm geri çöktü.
Sizin bu son eklemeler aracın yüksekliğini etkiledimi? ne tür bir yay kullanıyorsunuz araçta?
altuncu57' Alıntı:yaylarımız aynı.2'' mavi yükseltme yayları var üzerinde.bunların altına polyamid malzemeden 5 cm.'lik öne 4 cm.'lik arkaya takoz yaptım.takozlardan sonra ön amortisör çalışma payı orj. çalışma payına denk geldi. arkayı az bişey uzattırdım.şu anda memnunum.çok denedim herhangi bir aksaklık göstermedi.ama ağırlık hatırı sayılır durumda ...