Yeni Aracım Bir Dodge

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhun arpad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 141
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,624

orhun arpad

Kamp I
Mesajlar
173
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Merhaba,

2 senelik aramanın sonucunda nihayet 4x4 bir dodge bulabildim.aradığım araç 4x4 kapalıkasa yada çift kabin olacaktı,az kullanılacağı için benzinli olmasının önemi yoktu ama dizel tabiki tercih olacaktı.4-5 sene önce etiler tarafında gördüğüm bir araç aklımdaydı ama bulamıyordum daha sonra aracı balıkesirde buldum hala aynı kişideydi(son15 senedir).araç kapalı kasa kısa şase ve perkins makina var.
alındıktan sonra yağlar,sıvılar değişti,bozuk olan 1 adet rot değişti,def. yağları yarın değişecek,aracın termostatı çıkartılmış o takılacak..ön makaslar düzleşmiş onlara kavis verilecek,enjektörler temizlenip pompa ayarı yapılıp memeler değişitikten sonra ver elini dağlar taşlar

DSC 1799 resize


DSC 1804 resize


DSC 1817 resize


DSC 1835 resize


Dodge 4x4   05
 

Etiketler

Niyazi bey merhaba,

otel babamın işyeri bir haftaya yakın orada kaldı,iskelede gördüğünüz sabah çanakkaleye geldim beraber 2 araç istanbula döndük.keşke gelseydinizde tanışabilseydik..gerçi yazın her hafta çanakkaledeyim görüşürüz nasıl olsa.
sağlıcakla kalın

Orhun
 

İyi olurdu, otelden çıkan malzemelerin depo edildiği bölümde bir kaç kamyon vardı bu araçta onların yanındaydı, kendi kendime galiba bu malzemeler satıldı bu araçta satınalanlarındır diye düşündüm, çünkü otele gelenlerin araçları genelde diğer tarafta park ediyorlar.
Çanakkale'ye gelirseniz tabiki görüşürüz, tanışırız.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 







Orhun bey senin lastikler 9.00/16 galiba. Bende düşünmüştüm ama çekişi etkiler diye 7.50/16 aldım. Sende çekişte düşme sorunu varmı.
 




sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Bu aracı birkaçgün önce Çanakkale'de K...n Otelin orda ve daha sonra Çanakkale-Kilitbahir feribot iskelesinde gördüm.
Güle güle kullanın, hayırlı uğurlu olsun.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Niyazi bey merhaba, Çarşamba'dan itibaren orada olacağım, müsait olursanız bekler ve tanışmaktan memnun olurum.
 

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,Hasan abi lastikler 9.00/16 çekişte düşüklük yok ama yarın makaslara kavis veriliyor daha sonra elimde olan 7.50/16 ları takıcam net cevabı ancak ozaman verebilirim.
 

Orhun Bey merhabalar

yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın :smiley:

malum sitede favori ilanlarımdaydı, ara ara girer bakardım çok hoşuma giderdi benimde. geçenlerde artık yayında olmadığını düşününce üzüldüm biraz ama şimdi forumdan birisine gittiğini görünce çok mutlu oldum inanın.

aracın görünümüne aşığım desem yeridir. Bol bol görsel bekliyorum şahsen. ::smiley:

Sanırım araç sonradan kesileren kısaltılmış yanılıyor muyum? Sadece kupa mı kesilmiş yoksa şase üzerinde de kısaltma yapılmış mı acaba?
 

Gökhan bey merhaba,

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,aracı bende kesilmiş olarak tahmin ediyordum ancak geçenlerde bizim orada parça bulamadığım için aksaraydan parça almaya gittim,parçacıda bulunan amca araca bakıp "bunlardan kaldımı ya,hava kuvvetleri için yapmışlardı bunları az vardı" deyince şüpheye düştüm bende.
aracın altı ortaya çıksın diye dün lifte alıp yıkadık ve alta baktık ama şaselerde herhangi bir işlem yada dikiş izi yoktu.

Orhun
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,159
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

SON KONULAR



Geri
Üst