Ynt: Yeni 4X4 Markalarından Mahindra Hakkında Bilgi Talebi
Lütfen yanlış anlamayın ben aslında bütün yazılanların hatta gezenbilir.com sitesi içerisindeki yazılanları hepsini elimden geldiği kadar tek tek okuyorum sizin yazdığınız yazılarıda okudum ben aslında sizi incitmek değil bir nevi yazdıklarınızın yanında olduğu söylemek isterim.
kısacası herkesin malı kendine güzeldir. Ben burada bulunan kişileri geçinde kullanılan her araca bile ayrı ayrı saygım var çünkü her aracın kendine göre bir ÖZELLİĞİ var evet dedeğiniz doğru land ler kendini dünyada duyurmuş ve kanıtlamış bir araç keşke türkiyedede gerçekten bir arazi aracı üretilsede (desoto aksam var ama ) bizde bunu bunu dünyada kanıtlasak.
Lütfen sizi incitecek bir şeyler yazdığımı düşünüyorsanız özür dilerim
cüneyt tanrıverdi
TUĞSAN' Alıntı:CUNTAN KARDEŞİM ÖNCEDENDE YAZDIĞIM(OKUSAYDINIZ GÖRMÜŞ OLURDUNUZ) GİBİ BU TABİKİ BİR LAND CRUSER DEĞİL .ANCAK BİLMELİSİN Kİ 2009 BİR LAND CRUSER NERDEN BAKSAN 150.000 TL- 200.000 TL CİVARINDADIR .BU ARAÇ 40.000 TL .AYRICA SENELİK VERGİSİDE 12.000 TL DEN AŞAĞI DEĞİLDİR.BU ARACIN SENELİK VERGİSİ 443 TL .BU ARADA HİLUX İLE KARŞILAŞTIRIRSAN PERFORMANSININ ONDAN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.
Lütfen yanlış anlamayın ben aslında bütün yazılanların hatta gezenbilir.com sitesi içerisindeki yazılanları hepsini elimden geldiği kadar tek tek okuyorum sizin yazdığınız yazılarıda okudum ben aslında sizi incitmek değil bir nevi yazdıklarınızın yanında olduğu söylemek isterim.
kısacası herkesin malı kendine güzeldir. Ben burada bulunan kişileri geçinde kullanılan her araca bile ayrı ayrı saygım var çünkü her aracın kendine göre bir ÖZELLİĞİ var evet dedeğiniz doğru land ler kendini dünyada duyurmuş ve kanıtlamış bir araç keşke türkiyedede gerçekten bir arazi aracı üretilsede (desoto aksam var ama ) bizde bunu bunu dünyada kanıtlasak.
Lütfen sizi incitecek bir şeyler yazdığımı düşünüyorsanız özür dilerim
cüneyt tanrıverdi