Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan letsdie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,800
Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

charter sitede görmüştüm 16 metre uzunluk 5 metre en

708056.jpg

Etiketler

böyle bir tekneyi romorkla alamazsın...zaten düşünmesi bile şaka gibi :eek:

Sercan bey,
teknelere ve denize ilgilisiniz anladığım kadarıyla...size daha faydalı olabilecek bilgiler için sorular yazarsanız..gezenbilirin kalitesi dahada artar..
eğer bir düşünce fırtınası yapmak istiyorsak hayal kurmamızın sınırı ..yok her şekilde karaya alırız bu tekneleri ;)

sizlerden aldığım bilgiler daha değerli benim içindaha anlaşılır oluyor .bu soruları sormadan önce baya araştırıyorum anlamassam buraya sizlere yazıyorum .bilgileriniz için saolun aklıma soru takıldıkça sizlere sormaya devam edicem

keç charter bi yelkenli dünya turu için hantal olacağını söylemiştiniz ne tür yönleri hantal olur yani dalgaları aşmada filanmı yoksa hızımı biraz bilgi verebilir misiniz asem spor

keç tekneler dalgaları aşmada zorlanmaz.. hız anlamında sıkıntı yaratır.. yinede yapımı mükemmelldeğilse,sürekli esen 7-9 bofoure kafa zor tutar...

fırtınada bu tür gemiler iyi degildir diyorsunuz peki guletlerin dalga ve fırtına performansları nasıldır

iyi değildir demiyorum mükemmel yapılmamışsa problem çıkartır diyorum....

o soruyu gulet yapımcısana sorunuz.. meraklıysanız biraz araştırın dergilerde çok iyi anlatıldı...

Sercan Bey,
Çok fazla soru sormuşsunuz ama tam olarak neyi öğrenmek istediğiniz anlaşılmıyor.
Dünya turu yapacasınız da tekne mi arıyorsunuz.
Ya da gulet buldunuz da bununla dünya turu yapılır mı diye soruyorsunuz.
Ya da dünya turunu yapmada ki amacınız ne ?
Aşağıda bir kaç dergi ismi var. Onun dışında Sadun Boro Ağabeyimizin yazdığı kitaplar var. Eğer gerçekten mesaj sayım artsın diye değil de ilgilendiğiniz için bu soruları soruyorsanız okumanızı tavsiye ederim.

Naviga
Yatch
Deniz Magazin
Yelken Dünyası
Denizce
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=374.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR