Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,292

Etiketler
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

supergezgin' Alıntı:
Mustafa bey,

2013 geziniz için sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.

Bizlerde Polonya Slawa Rally'si için 27 Temmuzda yola çıkacağız ve 32 gün sürecek bir Doğu Avrupa gezisi yapacağız. Bizim Programımız ana hatlarıyla;

Sofya, Belgrad, Budapeşte, Auswich, Krakow, Slawa, Prag, Bratislava, Wiyana, Graz, Lujibiana, Porec, Rijeka, Zagrep ve Belgrad üzerinden dönüş.

Yollarımız sanıyorum hiç kesişmeyecek.

Kazasız, belasız yolculuklar diliyorum.

Erdal Ötügen

Erdal bey sizlere de hayırlı geziler diliyorum.

Dün salı günü vize işlemleri için İstanbul yolunu tuttuk.Son üç gezimiz için Alman konsolosluğuna başvurmuş idik.Bu sefer Yunan konsolosluğunun aracı kurumu Kosmos vize şirketine evrakları teslim ettik.Bu sefer bir yılllık 90 gün çoklu girişli vize talep ettik.
Güncel fiatları merak edenler için paylaşayım kişi başı vize ücreti,hizmet bedeli,kargo olmak üzere 202 lira verdik.Beş gün sonra netice belli olacak.
Buradan çıkıp Turing kurumundan uluslar arası ehliyetin vizesini yenilettik bunun içinde 180 lira ödedik.
Buraya kadar gelmişken önce Anadolu kavağına geçip daha önce defalarca geldiğimiz yosun restorantta deniz mahsülleri yedik.Her zamanki gibi yine enfesti.
Sonra Adapazarı dönüşünü yine daha önce yaptığımız gibi yolumuzu Polenezköy'den geçirip çok beğendiğimiz Leonardo cafe'nin çikolatalı pastasından çay eşliğinde tattık.

fotoğraf (8).JPG

fotoğraf (6).JPG

fotoğraf (7).JPG

fotoğraf (5).JPG

fotoğraf (4).JPG

Afiyet olsun çocuklar olmadan felekten bir gün çalmışsınız. Merak ettim öyle karadeniz kıyısından polonezköyden adapazarına nasıl bir rota var?

Nevzat hocam birinci çoçuğumuz Enes tüp bebek olarak beş sene sonra dünyaya geldi.Tedavi süresince iki yıl boyunca defalarca İstanbul'a gidip geldik.Genelde Alman hastahanesinde muayne sonrasında Önce Anadolu Kavağı Yosun restorant sonrası Beykoz Acarkent yolu üstünden Polenezköy Leonardo cafe'de pasta ve çay devamında Ömerli barajı kenarından otobana çıkıp Adapazarın'a geliyorduk.
Bazen de Ömerli barajına cumartesi öğlen gelip hanım ile balık avlayıp oradanda akşam Polenezköy'de konaklayıp sabah kahvaltısından sonra Şile yolunu takip edip Ağva Kefken Cebeci Kaynarca Adapazarı yapıyorduk.

Vize almak gibi sıkıcı bir işlemi bile, güzel bir geziye çevirmişsiniz. :smiley:

Vize işlemleriniz için kolay gelsin diyoruz. Umarız istediğiniz vizeyi sorunsuz alırsınız. :smiley:

Polenezköy'deki Leonardo'dan bahsediyorsanız eşimle düğünümüzü orada yapmıştık. Çok keyifli bir yerdir. Kır düğünü için arkasındaki büyük bahçede sahibi hanım efendi çok güzel organizasyonlara imza atıyor. Ymeklerde muhteşemdir.

zentoz' Alıntı:
Polenezköy'deki Leonardo'dan bahsediyorsanız eşimle düğünümüzü orada yapmıştık. Çok keyifli bir yerdir. Kır düğünü için arkasındaki büyük bahçede sahibi hanım efendi çok güzel organizasyonlara imza atıyor. Ymeklerde muhteşemdir.
Evet orası. Arkadaşımın erkek kardeşininde düğünü orada olmuştu. Çok güzel bir yer. Bir kerede Mustafa ile orada yanlış hatırlamıyorsam Polina'da kalmıştık. Güzel bir otel vardı. Bir odası boştu ve bebekleri ile gelen arkadaşlarımız orada kaldılar. Bizde orada yer bulmuştuk. Çok güzel pastaları vardı

fsirin' Alıntı:
Vize almak gibi sıkıcı bir işlemi bile, güzel bir geziye çevirmişsiniz. :smiley:

Vize işlemleriniz için kolay gelsin diyoruz. Umarız istediğiniz vizeyi sorunsuz alırsınız. :smiley:
Uzun zamandır İstanbul'a gelmemiştik. Özlemişiz. Erguvanları da göreydim iyi olurdu. Ya da Beykoz'da dut ya da Polınez köyde taze ceviz zamanına ya da Kanlıca da uskumruya denk gelseydikte fena olmazdı ::smiley: çok mu şey istedim

nevzat' Alıntı:
Afiyet olsun çocuklar olmadan felekten bir gün çalmışsınız. Merak ettim öyle karadeniz kıyısından polonezköyden adapazarına nasıl bir rota var?
Nevzat bey, Kefken, Cebeci, Kerpe taraflarını gördünüz mü hiç?

Ebru Yetim' Alıntı:
Nevzat bey, Kefken, Cebeci, Kerpe taraflarını gördünüz mü hiç?

Çok eskiden Adapazarı Acıelmalık köyünde öğretmen olan rahmetli dayım gezmeye götürmüştü Kefken'e. Sene sanırım 1984-85 . Hayal meyal hatırlıyorum. Aklımda kalan sahildeki yengeçler :smiley:

Az önce kargodan pasaportlarımız geldi 6 aylık çoklu giriş vermişler.Buna da şükür kurban bayramı sonrası yapacağımız 7 günlük Barselona Valencia turunu da bu vize ile kurtarmış olduk.

Mustafa kardeş biz düşünelim bu teklifi .Cidden tatilin en keyifsiz işi bu vize ...O evrakları hazırlamak benim için işkence ile eşdeğer Üstelik sekreterimde yardım ediyor .Ona rağmen .Herhalde yeşil pasaportumuz olsa bir bu kadar daha gezerdik .:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri