Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,299
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim Mustafa bey Allah kazadan,beladan,nazardan korusun.Karavana ilgimin bu denli artmasını sağlayan sizi ve gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum inşallah birgün bir karavan alırsam sizi minnetle anacağım..saygılar,selamlar..

Etiketler

Ne yaparsın be Mustafa... Sıkıntılı bir hatunun var , daraşma yerlere gelemiyor. Hele çocuklar kudurmaya başlayınca hepinizi dışarı atasım geliyor ;D ;D :eek:
Sen yinede şükret. Garda La quercia kampta gördüğümüz yanlardan çıkmalı otobüsü ve karavan marketlerdeki Concorde 'ları hatırlatırım sana. Ya onlardan isteseydim

emperor03' Alıntı:
Şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim Mustafa bey Allah kazadan,beladan,nazardan korusun.Karavana ilgimin bu denli artmasını sağlayan sizi ve gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum inşallah birgün bir karavan alırsam sizi minnetle anacağım..saygılar,selamlar..
Muhammed bey teşekkürler çorbada biraz tuzumuz var ise ne mutlu bize.

Gezi planınızı yeni fark ettim. Dilerim kazasız belasız keyifle gider gelirsiniz. Biz de büyük bir keyifle anılarınızı okuruz. Bu sene biz de Allah izin verirse hem yurt içi hem yurt dışı dolu dolu bir tatil planı yaptık. Heyecanla yazı bekliyoruz. Bu arada gezi planlarınız arasına Ankara'yı da eklerseniz sizi ağırlamaktan büyük keyif duyarız. Muhabbetle..

Ebru Hanım Mustafa beyi üzmek yok.Yeterki siz isteyin.Mustafa bey onu yerine getirmekten büyük keyf alacaktır.Beni yalancı çıkarmaz umarım. ;)

Mustafa bey gezilerinizle biz avrupadakilere bile avrupa rehberi oluyosunuz simdiden yolunuz acik olsun.

edebiyatçı' Alıntı:
Gezi planınızı yeni fark ettim. Dilerim kazasız belasız keyifle gider gelirsiniz. Biz de büyük bir keyifle anılarınızı okuruz. Bu sene biz de Allah izin verirse hem yurt içi hem yurt dışı dolu dolu bir tatil planı yaptık. Heyecanla yazı bekliyoruz. Bu arada gezi planlarınız arasına Ankara'yı da eklerseniz sizi ağırlamaktan büyük keyif duyarız. Muhabbetle..
Çok teşekkür ediyorum canım. Sizin gezilerinizi de ben merakla bekliyor olacağım. Yolumuz o taraflara düşerse Muhakkak sizi de ararız. Bu arada Enesle uluslaraarası genç mucitler proje yarışması için Tiflis'deydik ve gümüş madalya ile döndük.

Ebru Hanım önce Enesi tebrik ediyoruz.Başarıları daim olsun.Tiflis nasıl gezebildinizmi.Birkaç fotoğraf ekleyebilirmisiniz.Aysel&Ahmet Özek

Mustafa bey,

2013 geziniz için sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.

Bizlerde Polonya Slawa Rally'si için 27 Temmuzda yola çıkacağız ve 32 gün sürecek bir Doğu Avrupa gezisi yapacağız. Bizim Programımız ana hatlarıyla;

Sofya, Belgrad, Budapeşte, Auswich, Krakow, Slawa, Prag, Bratislava, Wiyana, Graz, Lujibiana, Porec, Rijeka, Zagrep ve Belgrad üzerinden dönüş.

Yollarımız sanıyorum hiç kesişmeyecek.

Kazasız, belasız yolculuklar diliyorum.

Erdal Ötügen

Tebrik ediyorum Enes'i. Dilerim bu başarısı hayatının her aşamasında devam etsin. Nasıl beğendiniz mi Tiflis'i? Büyük ihtimalle bizim Karadeniz'den çok farklı bir kültür değildir.

supergezgin' Alıntı:
Mustafa bey,

2013 geziniz için sizlere şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum.

Bizlerde Polonya Slawa Rally'si için 27 Temmuzda yola çıkacağız ve 32 gün sürecek bir Doğu Avrupa gezisi yapacağız. Bizim Programımız ana hatlarıyla;

Sofya, Belgrad, Budapeşte, Auswich, Krakow, Slawa, Prag, Bratislava, Wiyana, Graz, Lujibiana, Porec, Rijeka, Zagrep ve Belgrad üzerinden dönüş.

Yollarımız sanıyorum hiç kesişmeyecek.

Kazasız, belasız yolculuklar diliyorum.

Erdal Ötügen

Biz de bir ay süren araba ile Avrupa seyahati yapmıştık. Ufak bir tavsiyem olacak: Viyana'ya kadar gitmişken Salzburg'u da muhakkak görmelisiniz. Şehir merkezinden ziyade çevresinde öyle güzel şelaleler, göller var ki tam bir doğa harikası. Neredeyse tüm Avrupa'yı gördük en beğendiğimiz yer burasıydı. Dilerseniz depoladığım yerden bulabilirsem size birkaç fotoğraf da gönderebilirim.

Çok teşekkürler. Sabah motorsiklet direksiyon sınavımız vardı.
Şimdi Tiflis'ten birkaç kare ekleyeyim. Programın yoğunluğu sebebiyle çok kapsamlı olmadı ama eski şehir ve komşu şehir Misketa çok güzeldi. Halk dansları da favorimdir ve gençlik merkezindeki gösteriler düşüncemi pekiştirdi. Doğuda gittiğim ilk yer olduğundan kıyaslama yapmak doğru olmaz ama işleri çok kalkınma adına.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR