Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,323

Etiketler

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

carpediem69' Alıntı:
Şimdiden Ebru Hanım'ın gezi anılarının keyifli anlatımını ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz....Tabi karavan da 5 can da enterasan bir deneyim olacak.....
Yollarınız açık deponuz hep dolu olsun......

Kalın sağlıcakla
Süleyman bey bizim içinde değişik bir macera ve deneyim olacak selamlar.

Sevgili Yetim ailesi güzel bir gezi programı düzenlemişsiniz.Tebrikler.Tek temennimiz tüm gezi boyunca tekerinize taş değmeden sağlıklı bir şekilde turu tamamlayıp yuvanıza dönmeniz.Görselleri yollamayı unutmak yok. ;)

camper_02' Alıntı:
Mustafa Kardeş;Rotanız çok güzel,Kolege ağilesi olarak keyifli yolculukar dileriz.

Sağolasın Mehmet abi:bu arada Poyrazlar'daki turna balıkları seni özlemişler sorup duruyorlar ne zaman gelecek diye....

seyyah54' Alıntı:
Sevgili Yetim ailesi güzel bir gezi programı düzenlemişsiniz.Tebrikler.Tek temennimiz tüm gezi boyunca tekerinize taş değmeden sağlıklı bir şekilde turu tamamlayıp yuvanıza dönmeniz.Görselleri yollamayı unutmak yok. ;)
Ahmet abi teşekkür ederim.Sanada Türkiye turundan hoşgeldin diyorum.Bu seneki gezimiz sonrası geçen seyehatimizde yaptığımız gibi uzun aylar süren paylaşım yerine takip eden arkadaşları sıkmayacak kısa kısa yol üstünden paylaşımlar ve dönüşte bir haftayı geçmiyecek kısa bir toparlama yazısı yazmayı düşünüyoruz.Tekrar selamlar...

İnşallah çıkmadan poyrazlarda görüşürüz.Yazılarına gelince sıkıcı olmuyor.Sizden birkaçgün sonrada biz gezmiş oluyoruz.Görüşemeden yola çıkarsanız şimdiden hayırlı yolculuk.İnşallah Sağlıklı ve neşeli bir gezi yaparak tekerine taş değmeden dönersin.

Ben,bu gün oldu,Adapazarı'na gelmek üzere yola çıkıyorum,görüşmek isterim,katılmak isteyen dostlarda buyursunlar.Herhalde yine POYRAZLAR vazgeçilmezimiz.

İnsanların 1. Derecede yakınları olduğu gibi yine 1. Derecede aile dostları olurmuş bizde 1. Derecede aile dostu gördüğümüz Yetim ailesinin ve bu geziye katılacak yeni gezenbilir,cinin cıkacakları bu tatillerinin şimdiden sağlık ve mutluluk,la gecmesini diler sevgi ve saygılarımızı sunarız...Tunay Tugay..

Alp Dağları ile yaz mevsiminde oradaki temiz ve serin havayı sevdiğinizi anlıyorum. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR