Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,299

Etiketler
Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

TUGAY58' Alıntı:
İnsanların 1. Derecede yakınları olduğu gibi yine 1. Derecede aile dostları olurmuş bizde 1. Derecede aile dostu gördüğümüz Yetim ailesinin ve bu geziye katılacak yeni gezenbilir,cinin cıkacakları bu tatillerinin şimdiden sağlık ve mutluluk,la gecmesini diler sevgi ve saygılarımızı sunarız...Tunay Tugay..
Sevgili Tugay abi sizinde kalbimizdeki yeriniz ayrı Adapazarı'ndan sevgilerimizi ve dualarımızı gönderiyoruz.

Ynt: Yaz gelirken yeni yol rotamız

gezmen' Alıntı:
Alp Dağları ile yaz mevsiminde oradaki temiz ve serin havayı sevdiğinizi anlıyorum. Şimdiden iyi yolculuklar dilerim. :smiley:

Cavid Sezen
Cavit abi çok teşekkür ederiz selamlar sevgiler.

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

neden direk venediğe gidiyorsunuz?
bari üzerinden italyanın doğu sahillerinden yukarı doğru çıkmıyorsunuz?
şimdiden hayırlı yolculuklar

must' Alıntı:
Hahaha bu sefer yakalayacagiz sizi Batis'te..Allah'in izniyle
Bekliyoruz efendim şaka bir yana hoş bir süpriz olur Mustafa tarihleri çakıştırıp bir iki gün Batis
camping'te beraber olmak güzel olur selamlar...

gozumercan' Alıntı:
neden direk venediğe gidiyorsunuz?
bari üzerinden italyanın doğu sahillerinden yukarı doğru çıkmıyorsunuz?
şimdiden hayırlı yolculuklar
Öneriniz için çok teşekkür ederiz.Ancak vaktimiz sınırlı,ayrıca daha önceki gezilerimizde çizmenin doğu kıyılarındaki Ancona, Ravenna, sahillerini bundan beş sene öncede batı kısmındaki Napoli, Siena,Roma,Pisa yine üç sene evvel aynı sahilin devamındaki Portofino,Cingue Terra,Cenova'dan Nice arassını gezdiğinizden pek cazip gelmiyor selamlar.

Sevgili yetim ailesi, çocuklara haydi!...deyince sizlerle geldikleri yaşlarda bu gezileri yapmakta fayda var.Maaşallah biraz büyüyüp, kendilerinde güven hissettikçe, biz başka yerlere gideceğiz siz kendiniz gidin demeye başlarlar... Ayrıca gezi esnasında ki gezi notları ile, sonra yazılıp derlenen gezi notlarından hangisi daha doyurucu olacak izleyeceğiz...Hayırlı, kazasız-belasız gezi dileklerimizle...

abucam' Alıntı:
Sevgili yetim ailesi, çocuklara haydi!...deyince sizlerle geldikleri yaşlarda bu gezileri yapmakta fayda var.Maaşallah biraz büyüyüp, kendilerinde güven hissettikçe, biz başka yerlere gideceğiz siz kendiniz gidin demeye başlarlar... Ayrıca gezi esnasında ki gezi notları ile, sonra yazılıp derlenen gezi notlarından hangisi daha doyurucu olacak izleyeceğiz...Hayırlı, kazasız-belasız gezi dileklerimizle...
Güzel temennileriniz için çok teşekkürler.Bizde hanım ile aramızda bu konuyu arasıra konuşuyoruz.Çocuklar büyüyüp bizimle gelmek istemediklerinde ne yaparız diye.Sanırım ilk yapacağımız aşagıda görülen 560 karavanı bahçede bırakıp yerine Hymer firmasının bu sene tanıtımını yaptığı 950 kg luk yeni nesil iki kişilik bu çekme karavana geçmek olacak....Hoş daha yaş 44 ancak zaman hızla ilerliyor .

196.JPG

7de8b6b9f1a7a43239f4d52d52610276.jpg

Mustafa sayılı günler çabuk geçer 8 haziran telaşı başladı sanırım.

Mustafa ,
minik Nova pek şirin görünüyor.İç mekan fotoları yokmuydu ?
Bu yıl 6 kişilik karavanımızda 5 kişi seyehat edeceğiz .Bakalım nasıl olacak ?Umarım güzel havalara denk geliriz de dışarılara seriliriz bol bol ..

Ebru sana da ancak bu kadar büyük bir mekan yeter.Hoş bayanları karavanların içindeki ufak mekanlara razı etmek için atmadığımız takla kalmıyor ya hadi neyse...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR