Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,288
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

yetim ailesine hayırlı yolculuk bolbol resim cekip bizleride unutmamanızı dilerim:smiley: :smiley: cekme karavana ayrıca sigorta yaptırmak gerekiyomu?teşekkürler

Etiketler

ahmetvargelen' Alıntı:
Yetim ailesi, yolunuz Prag`a duserse muhakkak sizleri gormek, sohbet etmek isterim :smiley:

Ahmet bey Prag'ı tekrar görmek nasip olursa neden olmasın.Bu arada taşan Vlata nehri dolayısı ile şehri su basmış.Geçmiş olsun.

arikandalı' Alıntı:
yetim ailesine hayırlı yolculuk bolbol resim cekip bizleride unutmamanızı dilerim:smiley: :smiley: cekme karavana ayrıca sigorta yaptırmak gerekiyomu?teşekkürler

Teşekkür ederim.Karavanımızın zaten yıllık kaskosu vardı buna yurt dışı teminatı da ileve ettik.

Bizleri takip eden sevgili dostlar:eek:rta avrupa'yı etkisi altına alan sel felaketi sebiyle rotamızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Rotamız üzerinde bulunan Salzburg civarı şu an afet bölgesi yaklaşık iki hafta boyunca da hava kapalı görülüyor.
Yeni rotamız Fransa'nın provence bölgesi.Karavancılığın güzel yanı da bu evimiz arkamızda hemen yeni rotalara yelken açmak kolay....

fotoğraf.PNG

mustafayetim' Alıntı:
Ahmet bey Prag'ı tekrar görmek nasip olursa neden olmasın.Bu arada taşan Vlata nehri dolayısı ile şehri su basmış.Geçmiş olsun.
Tesekkurler, fakat buyuk birsey yok, nehir tam tasmak uzere iken yagmur kesildi, alinan onlemler olaylarin buyumesini onledi :smiley:

mustafayetim' Alıntı:
rotamızda değişiklik yapmak zorunda kaldık.Rotamız üzerinde bulunan Salzburg civarı şu an afet bölgesi yaklaşık iki hafta boyunca da hava kapalı görülüyor.
Yeni rotamız Fransa'nın provence bölgesi.Karavancılığın güzel yanı da bu evimiz arkamızda hemen yeni rotalara yelken açmak kolay....
Yeni rotanızda keyifli geziler diliyoruz. :smiley:

nevzat' Alıntı:
Bu rota çok kısa sanki. Paris'e doğru uzansa nasıl olur?
Nevzat hocam:eski rotaya göre 100 km civarında kısa bir güzergah.Bizde acaba Atlantik kıyılarına kadar uzananilirmiyiz diye düşünmüyor değiliz .Selamlar...

Karavanımız artık tam olarak hazır yarın öğleden sonra yola koyuluyoruz.Bakalım bu sene yollarda uzak diyarlar da bizleri neler bekliyor olacak kalın sağlıcak ile....

image.jpg

image.jpg

nevzat' Alıntı:
Bu rota çok kısa sanki. Paris'e doğru uzansa nasıl olur?
mustafayetim' Alıntı:
Nevzat hocam:eski rotaya göre 100 km civarında kısa bir güzergah.Bizde acaba Atlantik kıyılarına kadar uzananilirmiyiz diye düşünmüyor değiliz .Selamlar...
Ben de tam kıyı hedefi yazacaktım yeni mesaj var diye uyardı. Ben de gugıldan kıyıyı tarıyordum. Dalgalı bir yer ama Atlas Okyanusu kıyısına bir "sobe" yapmak da fena olmaz hani. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR