Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,282
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

İlhan bey sağolun.
Sabah kahvaltısını yapıyoruz.Acelemiz yok 12 gibi yola çıkıyoruz acelemiz yok.

image.jpg

Etiketler

Hayırlı yolculuklar, Allah yolunuzu açık etsın.
Yağmurlar yağdığı zaman Salzburg bolgesındeydım, 1-2 heyelan harıcınde herhangı bırsey yoktu bılgınıze.
Hasan

HERKESE SELAM ,
Sabah 9.30 gibi feribotumuza bindik.Şu sıralar Karadağ açıklarında seyrediyoruz .Akşam yemeğimizi karavanda yedik. Feribot yarı yarıya dolu .Kalabalık olmayınca daha rahat oluyormuş .Dün geceyi liman otoparkında geçirdik .Havada sıcak değildi .Bir sıkıntı olmadı .Yarın için hava durumuna göre Garda'da kalabiliriz ya da yol alabiliriz .

11.jpg

Tüm gezileriniz gibi bunu da ilgiyle takip ediyoruz. Bizim gibi yeni karavancılara rehber oluyorsunuz. Sağlıkla kalın..

Garda gölünde 2010'da kaldığımız Lido kamping'deyiz .Burası değişmiş.Büyük kısmını prefabrik evler yapmışlar .Gardaland'e yakın diye tercih ettik.Hava 30 derece ve bugün 3. kez Garda'da idik.Kamping'in havuzu ve kaydırakları güzel .Hava bozmazsa yarında buradayız .İnternet çeksin diye ve havuza yakın olsun diye seçtiğimiz yerde maalesef net iyi çekmiyor ve resepsiyona geldim.Burası çok yakın .Ayrıca su çeşmesi olanlar göle yakın .Netin böyle olduğunu bilsem orayı seçerdim .
Bugün Gardaland'de idik.ayın 28'inden önce 6 'da kapanıyor Daha önce gece 11'e dek açıktı
Çocuklardan çok annem ve biz yorulduk ve .Lidl marketten alışveriş yaptık.Kredi kartı geçmiyor .Maestro yada nakit .Meyva sebze vs aldık .Yarın kalırsak kamptayız .Belki Sirmione ve 60 km uzaktaki bir göle gidebiliriz.

5.jpg

İtalyada internet bağlantısı çok kötüydü. Burada güzel.ımperiada kalmaktı niyetimiz ama kampingler en az bir hafta deyince, Nice'ye doğru yol aldık. Yolda çok yorulduk. Kampingler çıkmaz sokakta idi ve sağlı sollu arabalar parketmişti.Moverımız sağolsun, imdadımıza yetişti. Burada bir kamping ful dolu. Öteki saat 7. 'yi geçtiği için resepsiyonu kapalı...ve sessiz ve gölgelik kamp Les Frenesi bulduk.sabah foto çekeriz artık. Biraz Sirmione'den ekleyeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.