Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,232
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

;D

image.jpg

Etiketler

Ebru Hanim ve Mustafa bey takipteyiz cok güzel gezi oluyor ailenizle size güzel güzel, kazasiz ,belasiz gezi diliyorum.Benden önce esim size bizimde Garda da olcagimizi yazmis (korkmaz9).Bir aksilik olmazsa bir ay sonra Almanya dan Türkiye ye mobilkaravanla yola cikmayi düsünüyoruz seyahitimizde sizin gezilerinizden cok faydalanacagiz.Istikametimiz Insburg,Garda,Venedik Kavala,Istanbul,Amasya olacak.Bu bizim karavanla ilk uzun seyahitimiz olacak.Zaten daha 6 aylik karavanciyiz,Garda,Venedik ve Kavala da kalinabilecek kamping konaklma ve görülecek yerler hakkinda tavsiyelerinizi duymak bizi hem sevinderecek hemde tembellik edip tecrübelerinizden faydalanmis olcagiz.Gezinizde tüm iyilikler sizinle olsun.

Garda'nın etrafı her yeri güzel. Çocuk varsa ya da çocuk ruhlu iseniz Gardaland, mobieland , Aquapark güzel. Hayvanat bahçesi de var. Biz gitmedik. La Quercia kamping güzel ama pahalı. Lido daha uygun . Malcesine kasabası şirin. Teleferikle zirveye çıkabilirsiniz. Şansınız varsa sis olmaz güzel foto çekersiniz. Sirmione, Farda ve Lazise güzel. Tam tur yaptık. Karşıda pek bişi yok. Birde fiyat bilmiyorum ama bella , İtalia kamping çok hoş görünüyor dışarıdan . Yakında Verona'yı muhakkak görün

Biz dönüşte ay sonu gibi Garda 'ya 60 km uzakta Lago gi Iseo'da kalmak niyetindeyiz. Kavala'da Batis Terra'yı çok seviyoruz. Karşı'da Thassos adasına'da gidebilirsiniz.biz feribota Kavala'dan bindik ama daha hızlısı40 km ileride adını unuttum varmış. Araba ile geçiliyor. Kavala kurabiyesi yemeyi unutmayın. Venedikte Murano ve Burano adalarınıda görün. Bir günlük ulaşımın hepsi içinde olan biletler satılıyor. Ekonomik olur. Venedik'te rialto kampa gitmeyinde nereye giderseniz gidin :eek:

Çamaşırlarımı makinada yıkadıktan sonra kurutucudan çıkmasını beklerken kampı çektim. Yemek saati olunca herkes karavan çadır önünde. Her yeri çekemedim. Burası yıkama ünitesi

image.jpg

Ebru Hanim ilginiz,alakaniz ve inceliginiz icin tesekkürler inanin bizim icin cok faydali bilgiler.Yolunuz düserse Dortmunda beklerim diyicem ama sanirim bu seyahatiniz bize ters taraflardan devam ediyor.Biryerlerde karsilasmak tanismak dilegiyle iyi gezintiler.

Gezinizin her zamanki gibi takipçisiyiz, gezip görmeye ve paylaşmaya devam lütfen...

drares' Alıntı:
Gezinizin her zamanki gibi takipçisiyiz, gezip görmeye ve paylaşmaya devam lütfen...
Seve seve devam.. Avignpn'da Camping des Papes'teyiz. Fransa'da öğlenleri restaurantlar kapalı galiba buladık yine açık yer. 10 km ileride alışveriş merkezine gittik. Bu akşam hem evlilik yıldönümü hem Bilalin yaşgünü için pasta aldık mum aldık.çocuklar ve annemin haberi yok.

Çok teşekkürler. Mustafa kardeş, senin iphone'dan sinek savar programını indirdi. Ve bu gece rahat bir şekilde yemek yedik. Kulakların çınladı bilesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR