Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,286
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Buharlı tren ile nostaljik gezimiz

image.jpg

Etiketler

Dere' Alıntı:
Ebru Hanim ilginiz,alakaniz ve inceliginiz icin tesekkürler inanin bizim icin cok faydali bilgiler.Yolunuz düserse Dortmunda beklerim diyicem ama sanirim bu seyahatiniz bize ters taraflardan devam ediyor.Biryerlerde karsilasmak tanismak dilegiyle iyi gezintiler.
İki arada bir derede yazdığımdan yazım hatalarımınkusuruna bakmayın. Net bağlantım olduğu sürece cevap veririm seve seve.

Sanırım Mustafa evlilik yıldönümünü bir demet çiçekle geçiştirmenin keyfini yansıtmama telaşında.

Bilal'e ve size mutlu nice yıllar.

Çiçek kapanıştı sadece.... :smiley:sağolsun karavanın iki hanımını alışveriş konusunda çok memnun etti. Çocukların havuzundan bir kare... Öğleden sonra gezmeye çıkacağız

image.jpg

80 km yolu köy yollarından geldik. Kampta resepsiyonun açılmasını bekledik ve yerleştik. Yemeğe çıktık ama açık yer bulamadık. Atıştırmak için karavana döndük ve sonra 10 km ilerideki en yakın markette alışveriş. Hayli yorulduk. . İyi ki arabamızla gitme imkanımız var. Yoksa öğlen 12 den sonra market kapalı ve ekmekte iyili fazla almışız. Rezervasyonla oluyor son mesajları yazan ben Ebru.

mayıstosböce' Alıntı:
Mustafa nın bakışına bakarsak pek almaya niyeti yok :smiley: ,Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.
Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..

Aynı ülkedeyiz ama aramızda bin kilometreden fazla mesafe var.
Evlilik yıldönümünüzü ve Bilal´in yaşgününü candan kutlarız ve ayrıca annene bizden çok selamlar.

Biz 4 gündür Bretagne`de aşağıdaki kampingteyiz.

http://campinglocquirec.com/

Hüseyin abicim çok teşekkür ediyoruz ..
Bugün Van Gogh'un tedavi olduğu ve kulağını kestiği müze hastanede idik. Bahçesindeki mini lavanta bahçesinde yakaladığım güzellikler

a1.jpg

a4.jpg

a5.jpg

a2.jpg

a3.jpg

Nice evlilik yıldönümlerinizi sağlıklı ve mutlu olarak kutlamanız dileği ile Bilal inde doğum gününü candan kutlar uzunnnnnnnnn sağlıklı bir ömür dilerim.

http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series)
Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş

a14.jpg

a10.jpg

a13.jpg

a15.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR