Ebru Yetim
http://www.sakaryadental.com
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız
Buharlı tren ile nostaljik gezimiz
Buharlı tren ile nostaljik gezimiz
İki arada bir derede yazdığımdan yazım hatalarımınkusuruna bakmayın. Net bağlantım olduğu sürece cevap veririm seve seve.Dere' Alıntı:Ebru Hanim ilginiz,alakaniz ve inceliginiz icin tesekkürler inanin bizim icin cok faydali bilgiler.Yolunuz düserse Dortmunda beklerim diyicem ama sanirim bu seyahatiniz bize ters taraflardan devam ediyor.Biryerlerde karsilasmak tanismak dilegiyle iyi gezintiler.
Mustafa nın bakışına bakarsak pek almaya niyeti yok ,Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.Ebru Yetim' Alıntı:
mayıstosböce' Alıntı:Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.
Çok teşekkürlerfsirin' Alıntı:
Ebru Hanım, hepbirlikte güzel bir gezidesiniz. Bundan iyi hediye olmaz. Tadını çıkartın.
Bilal'e ve size nice mutlu yıllara.
Teşekkürlercarpediem69' Alıntı:nice sağlıklı yıllar.....
Sevgili Bülent, Mustafa fotoğrafının çekilmesinden hoşlanmaz. Hatırım için verdiği pozlar ile ancak bu kadar oluyor. Sırfben seviyorum diye katlanması bile hediye bana..mayıstosböce' Alıntı:Mustafa nın bakışına bakarsak pek almaya niyeti yok ,Mustafa da Derya gibi sanırım bir demet çiçek alacağına dürüm al diyor.