Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,153
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Saint Remy'de gezdiğimiz müze yöre gelenek ve yaşayışı ile ilgili idihttp://www.avignon-et-provence.com/museums/alpilles-museum/#.UcVBNGQayc0

image.jpg

Etiketler

Rotanız nasıl? Biz4 temmuzda orada olacağız inşallah. Siz bu taraflara gelin .ay sonunda da Garda yakınında lgo de Iseo'da olacağız.siz gelin

:smiley:
Dün Saault ve Gördes arası köy yolları çok güzeldi .Bir ülkeyi köyü kasabası ile gezmek bence bu .Bu şeklini daha çok seviyorum seyehatin .Büyük şehirlerde görülmeli ama gerçek ülke bence küçük yerlerde gizli .

IMG_7862.JPG

IMG_7857.JPG

IMG_7853.JPG

IMG_7855.JPG

Güzellikler bitmiyor .gelirseniz lavanta balıda alın.Bu sabah denedik çok güzeldi.Enes içinde lavanta tohumu ve fideleri aldık

z1.jpg

z2.jpg

z3.jpg

z4.jpg

b9.jpg

Lavanta tarlasına bayıldık. Mevsiminde orada olmak büyük şans.
Mutlu yıllar dileriz :smiley:

Yarın Pireneler bölgesine geçeceğiz .Orada göl kenarında le Roustau adlı bir kamping bulduk.Yerleri de varmış .Hava çok sıcak .Akşamüstü Avignon'u gezeceğiz .Kamping dört yıldızlı ama Ren nehrinin iki kolu arasında adacık gibi bir yerde .Akşam ancak iphone 'un sinek kovar uygulaması ile rahat oturuluyor .Birde iki gündür rüzgar var .

IMG_7819-001.JPG

IMG_7810-002.JPG

Ebru'nun annesi rahatsiz o yuzden bu sene fazla uzaklasamayacagiz.Yoksa davete icabet etmemek olmaz.Bu vesile Berat Kandiliniz de mubarek olsun.

Selamlar
Mustafa GULER

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Vesile ile bende hepinizin kandilini kutlarım öğleden sonra Avignon, da des Papes sarayını gezdik. Nehirde bir kısmı tahrip olmış köprü var. Önce savaşta sonr selde yıkılmış. Öylece bırakmışlar. Saat geç olunca üstünde gezemedik ama foto çektik. Dönmedolapltada şehrin panaromik görme şansımız oldu

Bir bölgenin bütün herşeyinin yalnızca lavanta etrafında döndüğü bir belgesel seyretmiştim,uzun zamandır lavanta tarlalarına bakmak çok keyif verir,sizde ki tarlalar da sanki fotoshop gibi gözüküyor gözlerimize toprak dolmadan şöyle bir uçsuz bucaksız bir lavanta tarlası görsem de gözüm açık gitmese.Ölmeden görülecek yerler listesinde benim için.
Sizin olduğunuz zaman sanırım tam açmadığı dönem.

Lavanta Tarlasi.jpg

Sevgili Yetim ailesi uzun ve saglikli sirt sirta bir ömür dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR