Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,152
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Enver abi yerleşik karavancı kampın yaklaşık yüzde yirmisidir genelde iskandinav ülkelerinden gelen emekli karavancılar en az bir ay konakladıkları için yayılmaları böyle gözüküyor.Buradan venedik'e feribotla bugün gittik selamlar.
Az önce karşı komşumuz İsveç'li çekme karavancı ile yarın sabah ayrılacağımızdan vedalaştık.Görüntüye bakarsanız yerkeşik kırmızı karavancı havası var bir aylığına gelmişler buraya ancak böylesi çekme jaravancıya can kurban İsveç nere Venedik nere....

image.jpg

Etiketler

Valllahi az daha sıkın dişinizi , Kavala'daa'da buluşuruz o zaman. Bu kampingte ilk kez bu kadar çok büyük çekme karavan ve gördüm. Gerçi motokaravanlarda küçük sayılmaz. Uzun kalanlar olduğu gibi hemen yanımızdakiler ve bir yan alanda kalanlar gibi kısa süreli konaklada var. Venedik'e bugün deniz yolu ile gittik. Punta Sabbioni'den San Marco meydanına yakın bir yere geliyorsunuz. Yine aynı yerin biraz berisinden geri dönebiliyorsunuz.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Yarın akşam 6 da feribotumuz var. Ertesi akşam aynı saatlerde inşallah Igoumenitsa'da olacağız. Liman ya da yolda konaklayacağız ve hedef Kavala Terra kamping

mustafayetim' Alıntı:
Enver abi yerleşik karavancı kampın yaklaşık yüzde yirmisidir genelde iskandinav ülkelerinden gelen emekli karavancılar en az bir ay konakladıkları için yayılmaları böyle gözüküyor.Buradan venedik'e feribotla bugün gittik selamlar.
Az önce karşı komşumuz İsveç'li çekme karavancı ile yarın sabah ayrılacağımızdan vedalaştık.Görüntüye bakarsanız yerkeşik kırmızı karavancı havası var bir aylığına gelmişler buraya ancak böylesi çekme jaravancıya can kurban İsveç nere Venedik nere....
Aman..Mustafa veya Ebru hanım,İlk mesajlarıma ulaşabilirseniz renklendirmenin karşıtı olduğumu göreceksiniz,yanlış anlaşılmış olmayayım. ifadenizle 2000 ünite ,ortalama 4000 nufuslu bir kamp için manav dükkanının küçük bile kalacağını ifade etmek istemiştim,üstüne birde çocuklara eğlence fırsatı tanıması artısı.10 yıl önce olsa su kaydıraklarının ilk müşterisi olurdum :D Bu arada bir kaç arkadaş İgoumenitsa 'daki kamp alanından beğeniyle söz etmişlerdi....

Ebru Yetim' Alıntı:
http://en.wikipedia.org/wiki/Saint-Paul_Asylum,_Saint-R%C3%A9my_(Van_Gogh_series)
Saint Remy'deki bu hastanede iken çizdiği resimlerinden bazıları bahçenin köşelerine yerleştirilmiş

Ebru Hanım gezinizi büyük zevkle izliyoruz, paylaşımlarınız sayesinde bizde en az sizin kadar gezme fırsatı yakaladık. Bu güzel paylaşımlar için sonsuz teşekkürler. Yalnız bazı paylaştığınız resimler sonradan kayboluyor, tekrar görüntülenemeyen birçok resim var, resimleri siz mi kaldırdınız yoksa forumla ilgili bir sorun mu var acaba? Mutlu ve güzel geziler dileğiyle.

Fotoğraf değişikliği oldu ama sayıları çok az. Siteden olabilir. Enver abi, bizdekalabalığı çok sevmiyoruz. Ama alan çok büyük ve sezon henüz full olmadığından tolere edilebilir. Ve aileletin çoğu küçük çocuklu. İtalyada zaten kalabalık olnayan yer nadir. Bize kalsa Alpler süperdi. Ama anneme dokundu. Çocuklarda bir süre sonra sıkılıyor. alplerde Belçikalı komşumuz az yıldızlı yerler her zaman daha iyidir dedi. Alışması daha kolay oluyor ilk başta. Ama mesela restaurantında yemek bulamadık. Marketi yoktu. Her zaman tedarikli olunamıyor. Annem hasta olunca Alpler biraz zorladı bizi. Annemde böyle yerleri tercih ediyor.

Hayirli ugurlu yol uluk sihhat icinde bol bol geziler temennisjyle. ALLAH'a emanet olun.

Yorumlarınız için teşekkürler. Arnavutluk açıklarında seyrediyor feribot. Akşamüstü varacağız inşallah. Yolda biryerlerde konaklayacağız. Sabah güneşin doğuşu harikaydı

image.jpg

Ferhat hocam bu gece limanda konaklayıp yarın sabah Kavala batis kampa gidip üç gün konaklayıp ülkeye döneceğiz selamlar.

Ebru Yetim' Alıntı:
Yorumlarınız için teşekkürler. Arnavutluk açıklarında seyrediyor feribot. Akşamüstü varacağız inşallah. Yolda biryerlerde konaklayacağız. Sabah güneşin doğuşu harikaydı
Ebru hnm gundogumu manzarasi cok guzel. Sadece o ani yasmak icin bile orada olmayi isterdim. İyi yolculuklar dilerim... :smiley:

Kavala Batis'teyiz. Haşmet bey, bu sefer gürültücü bir çocuk gurubuna denk geldik. Sayelerinde sabah erken kalkınca manzarayı yakaladık. Ayrıca Feribotla Venedik'e giriş ve çıkışta çok güzel oluyor

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.