Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,223
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Bir zahmet bakarmısınız,antalya kamp karavan derneği sticker'ını cama yapıştırmışlarmı :D Bizde dolunay partisine denk gelmiş sonuna kadar açılan aynı tarz müzik sesinden bayılacak gibi olup,resepsiyona şikayetle 24 te volumu biraz azalttırabilmiştik.

Etiketler

Ebru Yetim' Alıntı:
Resepsiyon camına mı? Kamping gündüz hareketli idi ama akşam çok sakindi. Biz partiye henüz denk gelmedik
evet,çıkarken bırakmıştık,takmadılarsa bende onların verdiğini sökeceğim :D

Taşöz adasında son öglen yemeğimizi bu yılki tatilimizin finalini deniz mahsülleri ile Sta Kala Kathoumena restorantın da yapıyoruz....

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

mustafayetim' Alıntı:
Ve ardından Greek kafe ve irmik helvası geliyor....
benim dün gönderdiğim Afiyet olsun mesajı kime gitti peki...(akşam kısa bir süre karışıklık oldu mesajlarım karıştı) Stickeri takmamışlar demekki :mad: Olsun Türkiyede takmıyorlarki ,orda taksınlar :DAntalya belediye başkanına kamp alanı için yapılan başvuruya hala yanıt yok,konyaaltı beach parka yapılan park hizmetini biraz genişletin çağrısına yanıt,gece konaklamanın kaldırılması...Türk,Türkü böyle değerlendirirse Yunan'ın sticker takmaması acıtmaz...keyifli günler size...

Sevgili Yetim ailesi,bizim gibi siz de tatili neredeyse bitirmişsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olmuştur.Fotoğraflardan anladığım kadarı ile keyifli bir tatil olmuş. Bizim tatilimiz beklediğimin çok çok üzerinde geçti. Rüya gibiydi, hala Afrika'nın etkisinden kurtulamadık. Sanırım uzun bir zaman da kurtulamayacağız. Tanzanya ayrı Zanzibar ayrı güzeldi. Tatil çıtamız o kadar yükseldi ki bundan sonra gidecek yer beğenmekte sıkıntı çekeceğiz. İlk fırsatta fotoğrafları paylaşıma hazırlayacağım. Bu sefer binlerce fotoğrafım var. Nasıl içinden çıkarım bilemiyorum.
Size dönüş yolunda kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.Herkese hayırlı ramazanlar.

IMG_3186 (Large).JPG

Evimize dün akşam döndük güzel hatıralar kar kaldı heybemize koyduk kışın kullanacağız...

image.jpg

image.jpg

mustafayetim' Alıntı:
Evimize dün akşam döndük güzel hatıralar kar kaldı heybemize koyduk kışın kullanacağız...
Hoş geldiniz,şanslısınızki,poyrazlar dibindesiniz,adaptasyon daha kolay olur.

edebiyatçı' Alıntı:
Sevgili Yetim ailesi,bizim gibi siz de tatili neredeyse bitirmişsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olmuştur.Fotoğraflardan anladığım kadarı ile keyifli bir tatil olmuş. Bizim tatilimiz beklediğimin çok çok üzerinde geçti. Rüya gibiydi, hala Afrika'nın etkisinden kurtulamadık. Sanırım uzun bir zaman da kurtulamayacağız. Tanzanya ayrı Zanzibar ayrı güzeldi. Tatil çıtamız o kadar yükseldi ki bundan sonra gidecek yer beğenmekte sıkıntı çekeceğiz. İlk fırsatta fotoğrafları paylaşıma hazırlayacağım. Bu sefer binlerce fotoğrafım var. Nasıl içinden çıkarım bilemiyorum.
Size dönüş yolunda kazasız, belasız hayırlı yolculuklar diliyorum.Herkese hayırlı ramazanlar.
Sevgili arkadaşım ,kulaklarınızı çınlattık.Hatiralarınızı dört gözle bekliyorum .Sizden cesaretle bakarsınız bizde rotamızı oralara kaydırıvermişiz .yazına başlayınca haber vermeyi unutma lütfen .Tatilimiz plansızlığa ve yolda verilen kararlara rağmen gayet güzel geçti .Ama seneye artık Türkiye'de Gurme tatili istiyorum .Ülkemde uzunsüreli gezmeyi de özledim .

Gurme tatili eşimin de hep hayalidir. Bakarsınız bir karavan kiralayıp size eşlik edebiliriz. Ben de karavan tatili hayalimi gerçekleştirmiş olurum.Yeme içme konusunda fena sayılmayız. Hatta sırf Adana kebabı yemek için ucuz uçak bileti bulduk diye kasım ayında hafta sonu Adana'ya bilet aldık. Biz gurme tatili modunda bir Güneydoğu turu yapmıştık hala tadı damağımızdadır. Sanırım en doğru rota da yine Güneydoğu olur.Özellikle Hatay ve Mardin muhteşemdi. Diyarbakır ve Urfa da yemek konusunda rakip tanımaz sanırım. Ama çok sıcaklara kalmadan gerçekleştirmek lazım.
Ben seneye Allah izin verirse Güney Amerika veya Uzak Doğu planlıyorum ama eşimin daha haberi yok. :smiley: Önce Tanzanya şokunu atlatsın da. Bir ay sonra da bir de Prag gezim var. Şimdilik yeni planlarımı paylaşamıyorum kendisiyle.Alıştıra alıştıra inşallah. :smiley:

Prag dünyanın en güzel şehirlerinden biri .Vaktiniz olursa 2 ,3 saatlik mesafelerde Karlovy Vary ve Cesky Krumlov'u da görün derim .gezebilmek seven için bulunmaz nimet .Rabbim maddi manevi imkan versin de inşallah fotolardan videolardan gördüğümüz yerleri kendi gözlerimizle de görebilelim .Ben mesela Van Gogh'un tedavi olduğu müze hastanenin olduğu coğrafyayı gördüm ve onun orada yapmış olduğu tablolara başka bir gözle bakmaya başladım.Müzenin hemen önünde ressamlarda boya tezgahlarını kurmuş zeytinliklerin resmini çizip boyuyorlardı .Ve bu farklı bakış açısını yakalamaya sebep olan gezginliğ ben çok seviyorum .Bizde Sonbaharda İspanya ve kışın kayak için Avusturya biletlerimizi aldık .Allah nasip ederse Oralarda da olacağız .
Gurme tatili için Güneydoğu ideal ama karavaanla olacağını sanmam .Ülkemiz nimetler açısından cidden çok zengin .İster gözlemesi olsun ,ister limanda satın aldığımız ve ızgara yaptığımız balık olsun hepsi benim için gurme tatili sayılır .Zira yurtdışında bulunmaz damak tadı açısından her ne kadar buradan götürüyor olsakta keyif verici olmuyor .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri