Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,153

Etiketler
Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

enverdede' Alıntı:
Hoş geldiniz,şanslısınızki,poyrazlar dibindesiniz,adaptasyon daha kolay olur.

Hoşbulduk .Birkaç gün yorgunluğu devam ediyor.Sonrası zaten özlediğimiz için çok kolay adapte oluyoruz .Hele çocuklar çok mutlu oluyorlar dönüşte :smiley:))

Hoş geldiniz çocuklar.

fsirin' Alıntı:
Hoşgeldiniz. :smiley:
Heybedeki hatıralardan güzel bir gezi yazısı bekliyoruz. :smiley:

Geçen sene Mustafa nın canını çıkardık bırakalım bu sene rahat tatil yapsınlar dedik hep beraber.

Gezimizle ilgili merak ettikleriniz olursa seve seve cevaplarız .
Hali hazırda geçen yılki 50 bini geçen yazı dizime ve bu yıl neredeyse 50 bine yaklaşacak bu mini tatil anılarımıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz hepinize .

Sevgili eşim Ebru'nun büyük emekle hazırladığı son yazı dizisinden sonra kendi aramızda artık bu son olsun kararı almış idik.Sağolsun karavansever arkadaşlar tarafından büyük ilgi gören üç yazı dizisinden sonra artık tadında bırakalım belleklerde güzel bir hatıra olarak kalsın istedik.
Son yol üstü anılarımızı ve daha önceki yazılarımızı takip edip bizleri teşfik eden dostlara tekrar teşekkürlerimizi gönderiyoruz.Sağolun var olun...

Ebru Yetim' Alıntı:
Kavala Batis'teyiz. Haşmet bey, bu sefer gürültücü bir çocuk gurubuna denk geldik. Sayelerinde sabah erken kalkınca manzarayı yakaladık. Ayrıca Feribotla Venedik'e giriş ve çıkışta çok güzel oluyor
Güneşin doğuşu bana farklı bir huzur verir, Keşke her sabah izleyebilsem :smiley: Çocukların gürültüsü size bunu yaşatmış, her şeyde bir hayır vardır.
Bu arada gecikme için özür dilerim, Hoş geldiniz :smiley:

drares' Alıntı:
Güneşin doğuşu bana farklı bir huzur verir, Keşke her sabah izleyebilsem :smiley: Çocukların gürültüsü size bunu yaşatmış, her şeyde bir hayır vardır.
Bu arada gecikme için özür dilerim, Hoş geldiniz :smiley:

Hoşbulduk Haşmet hocam....

Tatil anılarımızı bir kaç yıldır fotokitap şeklinde saklıyoruz. Bu sene ilk kez Afillikitap.com'da kendim tasarlayıp kitap oluşturdum. Meraklıları için sayfaları çektim. Netteki tasarım linkimi de ekleyeceğim bilahare...

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Ebru hanım tatil anılarınızı ben ve eşim imrenerek okuyoruz ve önümüzde ki yıl için bize ilham kaynağı oluyor. Yakında bir konu açıcam önümüzde ki yıl için yunanistan italya ispanya ve fıransadan oluşan bir güzergah yapıcam ve bu konuda sizden yardım isticem bana tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.

Çok iyi olmuş bu kitap işi. Güzel bir fikir verdiniz bana da. Prag fotoğraflarımızı biraz şiir ile süsleyip kitap olarak bastırarak arkadaşlarıma hediye edebilirim. Arkadaşlar edebiyatçı olunca şiirsiz olmaz.

Harika birer hediye olacaklarına eminim .Ancak fotoların boyutu önemli .Küçük olursa program kabul etmiyor .Benimkiler genelde 2-5 mb arasındaydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR