Çok kısa yine genel hatları ile bahsedilmesi gereken daha doğrusu altı çizilmesi gereken konular var kendimce.
- baktık olmuyor döneriz.
Dönemezsiniz

battıysak sabahlarız, araç bozulduysa yapılır. Hastaysanız DR umuz var. Tek istisna anlaşamamız durumudur saygı duyarım. Bu da uygun bir mekanda olur 2000 metredeki yaylada yollar ayrılmaz. Birbirmize biraz daha katlanır merkezi bir yaylada yollarımız bir sonraki kavşağa kadar ayrılır.
- hesap kitap işleri
Herkes aile sahibi. Kendi harcamalarımızdan mesul olacak kadar da yetişkiniz. Siz kuzu çeviriken biz makarna yiyorsak karışmam ta ki düzeni/ortamı etkilemiyorsa AMA yaylada öğlen siz kuymak yerken biz patlıcan şiş yemek istersek buna da karışılmaz
- kalıcı hastalık durumu
Diabet veya astım vs gibi durumlar için hazır olunmalı. İlaç vs ihtiyaçlarınızı mutlaka kontrol edin. Son kez Kadırga dan yola çıkmadan kontrolü yapılmalı. Arı sokması vs dahil.
- Yeme İçme
Bu tehlikeli bir başlık. Ancak paylaşılan ortamlarda bu da paylaşılır olabildiğince. En azından ateşi paylaşacağız. Yemek yeme önceliği bizim için önce çoçuklardadır. Siz uymayabilirsiniz bizce sorun yok. Burada herkes kendi yemeğinden sorumludur da diyemeyiz. En güzeli akşam ilk yanan ateşte belli olur.
- Tafa çok önemli birşey hatırlatı bana. Biz plan yapıyoruz ama eşlerimiz de var

bizim için tek ve en önemli ölçü birimi işlerimizin olabildiğince 'es imle benim' aramda paylaşılmasıdır. O nun içinde tatil sonuçta.
- Henüz pek bahsi geçmemiş olmasına rağmen ÇÖP çok hassas bir konudur. Askerliğini yapanlar çöp disiplinini bilirler

gerisi teferruat
-Yakıt konusu sorun olmayacak gibi gözüküyor. Merkezi yaylalarda istasyonlar mevcut. LPG sınırlı ancak benzin/mazot sorunu yok.
- çoçuklarımız konusunda herkes rahat olsun bizden önce kaynaşırlar emin olun. Ve bizimkiler limitlerini bilirler (bizim limitlerimizi) dağ başında çoçukla uğraşmak gibi bir sorun olmayacağını tahmin ediyorum.
Aklınızdakileri lütfen sizlerde paylaşın. Ve illa ki gezi öncesi bir buluşmaya çalışın
@Burak Bey şu an -29 ve inanın gözüm kar doğa görmüyor
@Alkım bey sizi genel kadroya değilde yancı olarak planlamamda sorun olur mu?
@ Murat Bey sizi de gezinin belirli bir kısmında rehber ve gezinin tümünde DR umuz olarak düşünebilir miyim?
Artık daha fazla detay gerektiğini kendi adıma gerekli görmüyorum en azından yukarıdakiler gibi.
Rota belli, katılacaklar belli, tarih belli, yol ve mevsim şartları belli. Sadece hazırlık kısmı kaldı.
Onun için haftasonuna kadar müsade istiyorum tekrar genel toparlama için.
Ancak sadece hazırlık kısmı ile ilgili.
@Burak bey
Telsiziniz çalışıyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Fakat Derya benden daha bilgili sonuçta lisansı var
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi