Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 420
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 118,965
Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

ekibimiz saglam. ;D her turlu sorun itinayla cozulur. :D mesele sorun gibi gozukenden keyif alabilmek... Derya senin adin zaten Mcgayvir... Tafa ya birsey bulmamiz lazim... Bu arada ekibimizin hicbirsyeden anlamayani benim. En fazla sigorta degistirebilirim :smiley:

Bulusma fikri cok guzel. Ortada bir yerde olmasi daha da guzel. Baku filan olabilirse bende geleyim haha :smiley::smiley::smiley:

Etiketler
Oldu olacak Moskova yapalım...
Tarihi turistikte bir gezi olur...

Unutmadan ben de çok fazla bir şeyden anlamam, sadece kendimce mangal yaparım ama iddiali olarak yemek yerim....

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

barbecue' Alıntı:
Oldu olacak Moskova yapalım...
Tarihi turistikte bir gezi olur...

Unutmadan ben de çok fazla bir şeyden anlamam, sadece kendimce mangal yaparım ama iddiali olarak yemek yerim....

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Burak Bey

Yemek yeme olayini bir challange olarak kabul ediyorum :smiley: saka bir yana dunya kucuk. tarih denk gelir mi bilemem ama isterim denk gelsin...

Takipcilerimiz icin kucuk bir hatirlatma yapayim.

Arac sayimiz itiraz gelmedigine gore 8 olarak belirlenecek gibi. An itibari ile 6 araciz. Ona gore ;D

Telsiz konusu aslinda onemli bir baslik. duz ve ucuz bir model de is gorur. Benim Motorola Gp688 in yapisi geregi trunk olmadan calismayacagini ogrendigim icin ben telsiz alacagim mesela.

Duyan duymayana soylesin alinik telsiz araniyor :smiley:

Emre Bey,
Tarihler umarım denk gelir...
Ben şirket içinde şimdiden yolunu yapıyorum... Belirlediğimiz tarihler arasında ben yokum, kendinizi ve programlarınızı bu sene bana göre ayarlayın diye.....
Benim işim özel sektörde, her an her şey değişebilir, yeni proje, yeni seyahat vs ama umarım bu kadar uğraş, Istek arzu varken hiç bir engel olmaz...
Umarım bir araya gelir uzun yemek sohbetli keyifli neşeli bir macera gerçekleştiririz...
Bu arada sizden bir yorum gelmedi ama herhalde benim telsiz işi görür diye düşünüyorum...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Malesef benimde elimden pek bir iş gelmez,arabadan anlamam,sağlık sorunları inşallah olmaz ama o konuda yardımcı olabilirim,bu arada elimdeki iki binek araçtan birini satıp,kia sorento bakıyorum,bu süreçte önce araba değişikliği ,sonra buzdolabı ve telsiz işine bakacağım

Bu arada şu ürünü bulabilirsem almayı düşündüm
http://www.bagajmarket.com/arac_ustu_cadirlar.aspx

Buyrun size bulusma yeri :smiley:

2014 Kış kampı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101495.0

HTC Desire 300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu başlığı takip edenlere başka bir sorum daha olacak, bagaj ve eşya hesabı yapmaya başladığım anda bagajda taşımayı planladığım stepne lastiğimin gereksiz bir hacim kapsadığını anladım. Antalya da stepne taşıyıcı konusunda tecrübeli ve başarılı işler yapmış Ahmet ustadan haberdarım, vx 100 uygulamaları da mevcut ancak Ankara civarında benzer kalitede iş yapmış örneklerini görebileceğim imalatçılar var mı? Tavsiye edeceğiniz adresleri gidip ziyaret edebilirim...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

barbecue' Alıntı:
Bu başlığı takip edenlere başka bir sorum daha olacak, bagaj ve eşya hesabı yapmaya başladığım anda bagajda taşımayı planladığım stepne lastiğimin gereksiz bir hacim kapsadığını anladım. Antalya da stepne taşıyıcı konusunda tecrübeli ve başarılı işler yapmış Ahmet ustadan haberdarım, vx 100 uygulamaları da mevcut ancak Ankara civarında benzer kalitede iş yapmış örneklerini görebileceğim imalatçılar var mı? Tavsiye edeceğiniz adresleri gidip ziyaret edebilirim...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Burak bey işinize yarayabileceğini düşündüğüm Seyfettin bey ile görüşmenizi öneririm,karavan gurubumuzda aktif abimiz.
İmalathanesinde çok ilginç çalışmalar yapabiliyor, elinizde çizim yada örnek varsa mutlaka irtibat kurmanızda yarar var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0

Emre videoları seyredince hepimizin nutku tutuldu sanırım ;) bu yılki kuraklık bu gezi kısmet olursa projenin şansı olacak.

Römork konusu bir kez daha düşünülmelimi sorusu aklıma geldi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR