Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barbecue Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 420
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 118,817
Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Burak Bey, kendinizi bir hayli adamışsınız görüyorum tebrik ederim, ama yolun bir kısmını da keşfetmek için bırakın bu gidişle karadenize gitmeden karadenizli olacaksınız, :smiley: şaka bir yana güzel bilgiler gerçekten emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılar
Alkım.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Alkım Bey,
Ben bu coğrafya ile tam tamına 20 sene önce tanıştım.
Çayeli'nde 17 ay kadar çalışmışlığım var. O zamandan beri insanına, doğasına, mutfağına kelimenin tam anlamı ile hastayım...
Gerçekten kendimi bu gezi için çok fazla hazırlıyorum ve biliyorum ki, ne kadar gezsem, ne kadar zaman geçirsem bu coğrafyada doyamam...

Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican

ibrahim.yeter@gmail.com' Alıntı:
Burak bey,
Bilgiler çok değerli ve ayrıntılı..

Bu yaz biz de Karadeniz turu düşünüyoruz ve bilgi topluyoruz.. Açıkçası bilgiler bize çok iyi geldi.

Teşekkürler.
İbrahim Bey,
PAylaştıkça değer kazanıyor bu tür bilgiler...
Umarım gezilerinize renk katar...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

ee gitmis kadar olduk ;D rota mi degistirsek :smiley: sasirdim gercekten cok degerli bilgiler paylasiminiz icin tesekkur edebilirim sadece Burak Bey.

Emre Bey,
Ya oradaki bilgilerde sapma varsa????? ;D
Doğruluğunun garantisi var mı? ;)
Onun için görmeden inanmayın...
Görmemiz içinde, gidip o coğrafyayı gezmemiz, keşfetmemiz, suyunu havasını içimize çekmemiz lazım...

Selamlar, sevgiler....

Burak Dirican

Burak Bey çok doğru bir noktaya dikkat çekmiş bence, kesinlikle teyid edilmeli bu bilgiler :D zaten içindeki doğu karadeniz tutkusunu biraz olsa dizginlemenin de başka yolu yok gibi :smiley: umarım kazasız belasız gönlünüzce bir gezi gerçekleştirebilirsiniz.

Arkadaşlar tarafımdan takiptesiniz ben sizin planlarınızı kesinleştirmenizden sonra irtibat kuracağım eğer imkanlarım el verirse bende gruba dahil olmak isterim.

baydar08' Alıntı:
Arkadaşlar tarafımdan takiptesiniz ben sizin planlarınızı kesinleştirmenizden sonra irtibat kuracağım eğer imkanlarım el verirse bende gruba dahil olmak isterim.
Planlarımız neredeyse belli gibi, çok major bir aksilik olmadığı takitirde geçerli bir planımız var, sadece detayları üzerinde çalışıyoruz...
Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Şahsen plan kısmını pek düşünmüyorum artık. Yavaş yavaş araç hazırlığına başlamamız lazım bizim. Parça ve lazım olanların peşine düştük.

Alkım bey e de tekar hayırlı olsun komple revizyona başladı takdir edilecek bir hareket.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağolun Emre Bey, bizimki biraz cahil cesareti olsa gerek olsun herşeyde olduğu gibi deneyimlemek ve deneyimleri paylaşmak gerek, yarın yine sanayi günüm, akşama yeni fotoğraflar gelir elbet :smiley:

Burak bey, bilgiler gerçekten faydalı , elinize sağlık. Kendim çıkardığım bir kaç bilgilerle gittim. Açıkcası biz kara düzen gittik, yolun sonu nereye giderse oraya kadar dedik. Elinizdeki bilgilerin size çok yarayacağına eminim. Anladım ki buraları gezmek için bir iki gün değil 10-15 gün kalmak lazım. Offfff offff doyamadan döndük inşaallah siz doyarak dönersiniz... :smiley:

SNV83128.JPG

Emre Bey, ben önümüzdeki iki Cumartesi günü serbestim, yani okullar başlayana kadar...
Ankara dan herhangi bir desteğe ihtiyacınız olura memnuniyetle yardımcı olmaya gayret ederim.

Bu arada yüklemiş olduğum dökümanların orijinal boyutlarında okunması va anlaşılması daha kolay... Başarabilirsem Pazartesi günü dropbox tarzı bir yere yükleyip linkini paylaşacağım...

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

barbecue' Alıntı:
Emre Bey, ben önümüzdeki iki Cumartesi günü serbestim, yani okullar başlayana kadar...
Ankara dan herhangi bir desteğe ihtiyacınız olura memnuniyetle yardımcı olmaya gayret ederim.

Burak Bey

Aileniz ile keyfini cikarmanizi dilerim. Destek icin de teklifiniz bile yeter... Cok tesekkur ederim.

Selam ve sevgilerimle

Emre...

Emre Bey,
Teşekkürler...
Ben canı gönülden teklifimi yaptım, gidip bu tür işler ile koşuşturmank benim için terapi gibi bir şey, hafta içindeki stres ve sıkıntıdan kurtulmak için ideal bir yöntem...
Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

barbecue' Alıntı:
Emre Bey,
Teşekkürler...
Ben canı gönülden teklifimi yaptım, gidip bu tür işler ile koşuşturmank benim için terapi gibi bir şey, hafta içindeki stres ve sıkıntıdan kurtulmak için ideal bir yöntem...
Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

o zaman bir iki ricam olabilir Burak Bey... Bilmukavele dememe gerek yok sanirim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR