voyvoda4' Alıntı:Burak Bey, kendinizi bir hayli adamışsınız görüyorum tebrik ederim, ama yolun bir kısmını da keşfetmek için bırakın bu gidişle karadenize gitmeden karadenizli olacaksınız, şaka bir yana güzel bilgiler gerçekten emeğinize sağlık ve paylaşım için teşekkür ederim.
Saygılar
Alkım.
C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de de benzer durum var. Ankara'da yayın yapan Karadeniz radyo, arabada bende düzenli çalan radyo konumuna geliyor.off road runner' Alıntı:2011 yılındaki D.Karadeniz seyahatimden önce, ben de Burak bey gibi gitmeden Karadenizli olmuştum. Aracımda Kazım Koyuncunun CD si en çok dinlediğim CD (Bunda Ayder'de dinlediğim tulum, seyrettiğim horonların büyük etkisi var). Bu sene, geçmiş tecrübe ve notlarıma dayanarak rahatım. Araç hazırlama diye bir sorunum da yok. Kısmetse, Ağustosta valizleri bagaja koyup, kontağı çevirdim mi "İSTİKAMET D.KARADENİZ" diyeceğim. Selamlar
barbecue' Alıntı:Arkadaşlar, sizin uzman görüşlerinize ihtiyacım var...
Youtube veya benzer uygulama videolarını yayınlanan web siterini incelediğim zaman, çadır alt katmanınında altına koruma amaçlı bir "örtü" seçilmesi konusunu tavsiye ediyorlar...
Bu tavsiye edilen örtü bildiğimiz branda tarzı bir kumaşdan mı olmalı yoksa farklı bir özelliği mi olmalı?
Evet su emmeyecek veya su geçirmeyecek tarzdan bir şey olması gerektiğini kestirebiliyorum ama bilgim sadece buna yetiyor...
Aksine yönde veya sizin önereceğiniz benzer bir uygulama, ekonomik bir çözüm olması açısından da önemli var mıdır?
Paylaşırsanız memnun olurum...
Selamlar, sevgiler...
Burak Dirican
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi