xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,773

Etiketler
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

geçen gün küçük sanayide gördüm harbiden tank geçiyor zannettim yanımdan..... çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin..........

mountaineer16' Alıntı:
geçen gün küçük sanayide gördüm harbiden tank geçiyor zannettim yanımdan..... çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin..........
Evet küçük sanayiye gitmiştim ön tampon için sagolsun Özcan işimizi gördü tampon güzelde oldu .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

bu aşk ancak bir kadına duyulacak aşk gibi ifade edilebilir..kadına aşk bitebilir,ama bu aşk hiç bir zaman bitmez....4 ayda çıkan bu güzelliğe hayranlıkla baktım..ön tamponda çok güzel olmuş ve yakışmış..umarım arka tamponda böyle yakışır...kazasız belasız keyifle binin...

Haluk bey okadar güzel ifade etmişinizki bence herkesin duygularına Tercüman olmuşsunuz sizi kutluyorum .
Gercekten offroad çok büyük bir aşk .
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Kaput'a yapılacak olan sticker'in diası, iyi seyirler :smiley:

[attachment=1]

08102011185.jpg

metebingol' Alıntı:
Kaput'a yapılacak olan sticker'in diası, iyi seyirler :smiley:

paylaşöa imkanınız olursa sevinirim, bende aynısını bastırabilirim Defenderime, elbette sizin için uygunsa, kolay gelsin...

[attachment=1]

Çalışma benim fikrim ama hazırlayan arkadaş resmi vermem sonuçta emek harcadık dedi, istiyen olursa basarım, büyük boyu 40,00 tl, küçük boy 20,00 tl dedi,

Benimle bir alakası yok çocuğun ismi Murat cep tel : 0539 8379027 isterseniz irtibata geçin size kargolar. jeep yazısı yerine istediğiniz marka yazılabiliyor.

Bir solukta okunan ama bı o kadarda zahmetli ve keyifli olan bu hikaye yi çok ama çok beğendim umarım bu duyguları her kez yasar.aracınız gercekten çok sık olmuş emegi gecen herkezin eline saglık Allah huzur icinde binmeyi keyfini sürmeyi nasip etsin.

metebingol' Alıntı:
Çalışma benim fikrim ama hazırlayan arkadaş resmi vermem sonuçta emek harcadık dedi, istiyen olursa basarım, büyük boyu 40,00 tl, küçük boy 20,00 tl dedi,

Benimle bir alakası yok çocuğun ismi Murat cep tel : 0539 8379027 isterseniz irtibata geçin size kargolar. jeep yazısı yerine istediğiniz marka yazılabiliyor.

emeğe saygı anlamında aynenkatılıyorum, sanırım defender'ıma bir adet büyük boy alacağım ön kaput üstü için, bilgiler için tekrardan teşekkürler...

Allah bizede nasip eder inşallah birgün arabamızı böyle şenlendirmek degerine deger katmak ..hayran kaldım dogrusu güle güle kullanın allah nazardan esirgesin eses den bir zj ci

goya' Alıntı:
Bir solukta okunan ama bı o kadarda zahmetli ve keyifli olan bu hikaye yi çok ama çok beğendim umarım bu duyguları her kez yasar.aracınız gercekten çok sık olmuş emegi gecen herkezin eline saglık Allah huzur icinde binmeyi keyfini sürmeyi nasip etsin.
teşekkürler

y-bsungur' Alıntı:
Allah bizede nasip eder inşallah birgün arabamızı böyle şenlendirmek degerine deger katmak ..hayran kaldım dogrusu güle güle kullanın allah nazardan esirgesin eses den bir zj ci
modifiyesiz araç kalmasın iyi dilekleriniz için teşekkürler allah gönlünüze göre versin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR