xj inegölde yoldan çıkıyo

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Pejaro3500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 313
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,836

Etiketler
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo

Bülent Efendi tatil yaparken biz boş durmadık.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

02102011165.jpg

02102011166.jpg

02102011167.jpg

02102011169.jpg

02102011170.jpg

Bursa'da olmanın avantajlarını kullandık ithal Honda Kumaşından kılıflar, Osman'ın ellerine sağlık.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

03102011175.jpg

03102011176.jpg

03102011174.jpg

03102011177.jpg

03102011178.jpg

Ve Midland Telsiz

[attachment=1]

Araç gece bitti ve ben araç'ın beygirlerinden hesap sordum ;D

[attachment=2]

03102011180.jpg

02102011173.jpg

Bu arada benim GV'nin koltuklarıda ithal Golf ve Astra ait Ateş laminasyon (yıpranmıyan) kumaşlarla kaplandı, Bülent'kinden güzel oldu kıskanılmasın diye resimleri koymuyorum ;) :D

dediğim gibi Osman'ın ellerine sağlık aldığı parayı sonuna kadar hak etti.

Arkadaşlar ellerinize saglık güzel olmuş ben yokken aracımla ilgilendiniz hakkınızı helal edin .
Eko arazi arabası müstakil ev gibidir işi bitmez daha arka tamponu yapmadık yalnız biraz mola.

Pejaro3500' Alıntı:
Arkadaşlar ellerinize saglık güzel olmuş ben yokken aracımla ilgilendiniz hakkınızı helal edin .
Eko arazi arabası müstakil ev gibidir işi bitmez daha arka tamponu yapmadık yalnız biraz mola.
arka tanpon kolay çoğu iş bitmiş ya gözün aydın hadi bu pazar sıkı offroad var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR