Willys Sahipleri Burada Buluşalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinannasirli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 404
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 169,787
Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım

HOCAM GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL DURUMDA ,TABİ SİZİN HASSASİYETİNİZ VE JEEP'E OLAN İLGİNİZİDE AYRICA KUTLUYORUM. ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜĞM EN İYİ JEEP AMAÇINA UYGUN KULLANILAN, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIIZ DİLEĞİYLE....

TABİ BU ARADA BENİM DAHA ÇOK 1980 MODEL CJ.5 ÇEKİYOR ONUNDA FOTOSUNU BEKLİYORUM ONUNDA BU KADARA ORJİNAL OLDUĞUNDAN EMİNİM :smiley:

Etiketler

AKIN' Alıntı:
HOCAM GERÇEKTEN ÇOK TEMİZ VE ORJİNAL DURUMDA ,TABİ SİZİN HASSASİYETİNİZ VE JEEP'E OLAN İLGİNİZİDE AYRICA KUTLUYORUM. ŞİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜĞM EN İYİ JEEP AMAÇINA UYGUN KULLANILAN, İYİ GÜNLERDE KULLANMANIIZ DİLEĞİYLE....

TABİ BU ARADA BENİM DAHA ÇOK 1980 MODEL CJ.5 ÇEKİYOR ONUNDA FOTOSUNU BEKLİYORUM ONUNDA BU KADARA ORJİNAL OLDUĞUNDAN EMİNİM :smiley:

Teşekkürler,Akın.
İlk fırsatta çeker yollarım.( aslında balkondan çekilmiş ve tepeden bir görüntüsü biryerlerde vardı,bakayım bulabilirsem buraya ekliyeyim.)
Sen de zaten biliyorsun ki sadece ömrünü doldurmuş olan parçaların yenisi ile değiştirilmesinden öte üzerinde hiçbir oynama yada modifiye olmayan,tümüyle orijinal halinde olan bir araç.

Ama laf aramızda; İlla ki Willys!.

Eagle 016.jpg

HOCAM BUARADA WİLLYS İN DİREKSİYON SİSTEMİNDE OYNA YAPTINIZ MI DİREKSİYON KUTUSU BİRAZ ÖNDE GÖRDÜM RESİMLERDE .... TUZLALARDA BİRAZ DAHA GERİDE OLUYO DİYE BİLİYORUM....

KAPILAR ÇOK ORJİNAL OLMUŞ ELLLERİNİZE SAĞLIK Bİ ARA ELİMİZDE HAZIR DİKİLMİŞ, AMA GERGİ DEMİRLERİ OLMAYAN BRANDA MEVCUTTU YALNIZ SİZİN KAPILAR ONA UYUM SAĞLAR MI BİLMİYORUM DEPOYA Bİ BAKIP SİZE HABER VEREBİLİRİM.....

AKIN' Alıntı:
HOCAM BUARADA WİLLYS İN DİREKSİYON SİSTEMİNDE OYNA YAPTINIZ MI DİREKSİYON KUTUSU BİRAZ ÖNDE GÖRDÜM RESİMLERDE .... TUZLALARDA BİRAZ DAHA GERİDE OLUYO DİYE BİLİYORUM....

KAPILAR ÇOK ORJİNAL OLMUŞ ELLLERİNİZE SAĞLIK Bİ ARA ELİMİZDE HAZIR DİKİLMİŞ, AMA GERGİ DEMİRLERİ OLMAYAN BRANDA MEVCUTTU YALNIZ SİZİN KAPILAR ONA UYUM SAĞLAR MI BİLMİYORUM DEPOYA Bİ BAKIP SİZE HABER VEREBİLİRİM.....
Evet,Akın; Direksiyon kutusu Saginav. Yani CJ 5 dahil pekçok Amerikan arabasının üzerinde olan direksiyon.Yaklaşık 35 senedir üzerinde.2 yıl önce yeni teknik muayene sisteminin ilk uygulamasında biraz boşluk bahane etmişlerdi.Sektör ve sektör mili değişti.(hatırlarsın)
Branda için kendini yorma.Uymaz.Zaten yavaş yavaş bazı ufak tefek kaporta ve ardından boya bakımına alacağım.Sanayideki hızın nekadar yavaş olduğunu bildiğimden oradan çıkması baharı bulur.ARDINDAN KESİN KARARIMI VERDİM İKİNCİ EL SANAYİ TİPİ BİR DİKİŞ MAKİNASI ALIP BU JEEPE KENDİM BİR ÇADIR DİKECEĞİM.Bugüne kadar bir mendil dahi dikmişliğim yok ama kırpıntı branda parçalarıyla iki saat antrenman yaparsam ben o makinayı öğrenirim.Sana da dikince fotoğrafını yollarım.Zaten her bir çadır dikimine hertürlü malzemesini ben verdiğim halde ikinci el bir makina parası istiyorlar ve yaptıkları iş ise ortada.
Bu jeepi bu branda rezil ediyor ve kanıma dokunuyor.
Bu arada ön siperi de değişeceğim.( zamanında bunun üzerinde biraz oynamıştım).Elimde pek iyi olmamakla birlikte birtane daha orijinal siper var.Biraz elden geçecek.Bu arada sanada sorduğum iç havalandırma çerçevesi kenarındaki lastik fitil lazım sen asıl onu bulmaya bak.
Ayrıca havalandırma çerçeveli modelden çok temiz bir siper bulursan haberim olsun,rakam makul olursa bendekini onarma yerine onu alabilirim.

Bu da tarihten bir anı.

http://www.film.queensu.ca/cj3b/Factory/FactoryAssemblyLine.html

mamix_34' Alıntı:
yeni tente çok yakıştı :smiley:
İyi günlerde kullanın.Güzel oturmuş.
Ön siper AMC CJ siperi; Kendi siperi ne durumda? Hasarsız ise satmayı düşünürmüsünüz?

bafralı55_jc5' Alıntı:
güzel olmuş gerçekten ne kadara mal oldu yeni tente:
3100 tl mal oldu kendim ilk takma işini beceremediğim için ustaya taktırdım birde ön siperlik menteşelerini değiştirdim toplamı 3100 buldu
seyit' Alıntı:
İyi günlerde kullanın.Güzel oturmuş.
Ön siper AMC CJ siperi; Kendi siperi ne durumda? Hasarsız ise satmayı düşünürmüsünüz?
çok sağolun :smiley:
ben aldığımdazaten bu üstündeydi yani değiştirmedim

arkadaşlar merhaba
ben denizliden mustafa
elimde satılık olarak 65 willys direkksiyon ktusu, ön ve arka diferansiyel, ön cam, ön koltuk, makaslar, jantlar, kısacası motor ve şanzuman hariç diğer parçaları var.
ihtiyacı olan varsa uygun fiyata verririm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR